2a divisió FEF

Una remuntada de mèrit

2a FEF. El gol de Salvans i de Torras capgiren el resultat a Cornellà i permeten a l’Olot prolongar la bona ratxa i sumar 10 punts dels últims 12

Cornellà 1 Olot 2

CORNELLÀ:Miño, Lorente (Durán, 46’), Alejandro Pérez, Vilaplana, Pujol (Oliveira, 65’), Izan, Cherradi (Esteban, 90’), Reches (Bouba, 65’), Forcén (Tejada, 85’), Serra, Mateo.OLOT:Ballesté, Sidibé, Ayala, Barnils (Manzano, 82’), Uri González, Salvans (Gonpi, 70’), Juvanteny (Costa, 46’), Terma (Joaco, 90’), Forés, Moreno, Mas (Torras, 70’).GOLS:1-0 (25’) Reches. 1-1 (33’) Salvans. 1-2 (88’) Torras.ÀRBITRE:Almárcegui Bozal.TG.:Als locals Pujol i Durán, i als visitants Ayala i Barnils.

L’inici del curs 2024/25 va ser dur i complicat, però ja fa setmanes que l’Olot està en plena línia ascendent i comença a agafar velocitat de creuer. Tot i que els locals es van avançar amb una diana d’Ibai Reches, l’equip dirigit per Pedro Dólera, que amb el triomf d’ahir acumula 10 punts dels últims 12 en joc, es van imposar al municipal de Cornellà amb una meritòria remuntada gràcies als gols de Pau Salvans i el definitiu d’Albert Torras, que va arribar ben entrat el tram final.

A l’inici del partit, Chema Moreno va tenir una ocasió ben clara per obrir la llauna, però, després de connectar amb una centrada de Salvans, la seva rematada va sortir desviada (5’), i, posteriorment, Barnils ho va provar amb un xut llunyà que Miño va aturar en dos temps (9’). No obstant això, abans del minut 30 de joc, Ibai Reches va avançar els verds (1-0, 25’). Això sí, la reacció va arribar ben aviat gràcies a una jugada col·lectiva entre Roger Barnils, Chema Moreno i Salvans que va acabar amb la pilota al fons de la porteria després d’un bon xut amb la cama esquerra de l’extrem de Gualba (1-1, 34’). Abans del descans, Ballesté també va haver d’intervenir per aturar la rematada de Luis Forcén a l’interior de l’àrea (42’).

Després de la represa, l’Olot va generar un bon grapat d’aproximacions de perill. Una nova rematada de Chema Moreno va sortir fregant el pal (47’), i Miño va enviar a córner el potent xut de Yaya Sidibé (54’). Minuts més tard, Moreno va desaprofitar una gran oportunitat errant l’un contra un amb el porter local (62’), i Arnau Forés va provar un xut que va passar molt a prop del travesser (78’).

La insistència dels garrotxins va acabar tenint premi a les acaballes del partit, quan Albert Torras, un dels futbolistes que havien entrat de refresc en el minut 70 en substitució de Marc Mas, va aprofitar un refús que havia quedat mort sobre la línia de gol després que Miño aturés un xut mossegat de Terma al segon pal per empènyer la pilota (1-2, 88’) i, d’aquesta manera, segellar una victòria ben valuosa i prolongar la bona dinàmica de l’Olot, que, amb 10 punts al sarró en les set primeres jornades de lliga, se situa en la desena posició del grup 3 de la 2a divisió FEF.

L’HEROI DEL PARTIT

Albert Torras, que va entrar en el minut 70, va ser l’autor del gol del triomf a Cornellà (88’)