1a divisió FEF

El Barça Atlètic salva un punt contra la Ponferradina (1-1)

El Barça Atlètic ha sumat un valuós punt aquesta tarda al camp d’un dels aspirants a l’ascens, la Ponferradina (1-1), en un partit molt treballat, i és que els blaugrana han hagut de remar després del gol inicial dels locals i han acabat patint de valent, amb Astralaga com a gran protagonista del partit. Amb aquest empat el filial del Barça tanca una sèrie de tres partits consecutius a domicili en els que no ha perdut, tot i que el balanç final ha estat de tres empats.

El partit no ha començat gens bé pel Barça Atlètic, i és que en la primera acció de perill la Ponferradina ha trobat l’1-0, obra de Cortés (10’), que ha rematat sol al segon pal un xut de Mula que no anava a porteria. La reacció dels d’Albert Sánchez, però, ha estat molt bona, i els blaugrana han assumit el domini del partit, fins que en el minut 22 ha arribat un penal a favor. Unai Hernández ha fallat el llençament, però de cap, en el refús, no ha perdonat per marcar l’1-1 (22’). En el tram final de la primera part el Barça Atlètic ha estat superior i Guillermo ha tingut l’oportunitat de capguirar el marcador, però no ha trobat porteria.

En la segona part el guió ha canviat completament, i és que els locals han dominat en tot moment. Les ocasions de la Ponferradina s’han anat succeint, però la resistència del filial blaugrana ha estat increïble, sobretot gràcies a un Astralaga que ho ha aturat tot per assegurar un punt molt treballat.