Territorial

Esports

Ha mort Josep Ferré “Ferri”, un històric de la Granada

Una de les persones més populars del Club de Futbol de la Granada, Josep Ferré Farriol “Ferri” ha mort a l’edat de 78 anys, segons ha comunicat la mateixa entitat. “Ferri” havia estat vinculat al club durant gairebé cinquanta anys. Va exercir tota mena de càrrecs, des de delegat, i fins a entrenador del futbol base, veient passar i créixer moltíssims jugadors. Era una persona molt estimada i l’entitat va voler retre un homenatge a la seva figura el març del 2022. Des d’aquell dia, el camp de futbol del municipi porta el seu nom.

En una entrevista al programa La Frontal d’Esport3, “Ferri” explicava que tot va començar quan tenia 25 anys, i amb una colla d’amics van sortir a fer partits amistosos. Aleshores, l’any 1974 es va formar una junta directiva i es va refundar el club de la Granada, un club que ja havia estat creat per primera vegada el 1920. Ell va ser cridat per fer de massatgista i d’encarregat de material. Amb el temps es va anar fent popular no només al municipi, sinó també arreu de la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)