2a divisió A

Esports

Mor als 35 anys el futbolista marroquí Abdel Barrada

Va jugar cedit al Gimnàstic de Tarragona durant mitja temporada 2018/19

El futbol està de dol després que ahir al vespre el futbolista marroquí de 35 anys, Abdelziz Barrada, morís sobtadament a conseqüència d’una aturada cardíaca. Jugava a la posició de migcampista i havia estat un dels futbolistes més destacats del seu país durant la dècada del 2010.

Nascut a Provins (França), va formar-se a les categories inferiors del París Saint-Germain. L’any 2010 el Getafe FC de la lliga espanyola el va fitxar per jugar al filial, el qual competia a la Segona Divisió B. Després de fer una magnífica temporada, va pujar al primer equip signant el seu primer contracte com a professional. Hi va estar dues temporades disputant 66 partits i marcant 4 gols. Posteriorment, se’n va anar a l’Al-Jazira Sporting Club dels Emirats Àrabs, però hi va estar només una temporada, perquè l’any següent l’Olympique de Marsella el va fitxar. Va durar dues temporades, jugant força partits com a titular, fins que el seu rendiment va disminuir i aleshores se’n va anar a jugar a lligues menors, com la turca o la d’Aràbia. A mitja temporada 2018/2019 el Nàstic de Tarragona, que competia a la Segona Divisió A, el va incorporar a les seves files com a cedit. Tot i haver-se reforçat amb més fitxatges durant aquell mercat d’hivern, va acabar sent una temporada desastrosa, ja que el club va finalitzar 20è i va descendir. Barrada va marxar a Qatar, i un any més tard, a França, va penjar les botes.

No obstant aquesta carrera irregular, es tractava d’un dels jugadors marroquins més destacats del seu moment. Va disputar 28 partits i va anotar 4 gols com a internacional amb el Marroc. Entre les seves actuacions, destaca el seu paper rellevant en el preolímpic dels Jocs de Londres del 2012 aconseguint la classificació, i també en els mateixos Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)