Territorial

Jugador del Cassà salva la vida gràcies a una ràpida reanimació cardíaca

Moment de gran tensió el viscut dissabte a la tarda al camp municipal d’esports de Cassà, on un jugador de l’equip juvenil de la UD Cassà, B.T., va patir una aturada cardiorespiratòria mentre disputava el partit contra el Bosc de Tosca. Immediatament, membres del club i aficionats van alertar els serveis d’emergència i la Policia Local de Cassà, que, conjuntament amb professionals sanitaris presents al camp, van intervenir amb eficàcia per salvar la vida del jove.

Amb l’ús ràpid del desfibril·lador DEA, situat al mateix camp, i el suport de persones formades en maniobres de reanimació, es van aconseguir restablir les constants vitals del jugador, que posteriorment va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on segueix en observació. Tot i l’ensurt, es considera que el jugador està fora de perill.

La UD Cassà ha agraït la col·laboració de la Policia Local de Cassà, el personal sanitari i l’equip rival per la seva intervenció, així com el suport mostrat pels companys d’equip, tècnics i la directiva, que han volgut transmetre tot l’ànim al jugador i desitjar-li una ràpida recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)