2a divisió FEF

L’Olot s’imposa a Sabadell amb un doblet de Marc Mas (1-2)

L’Olot està imparable. Després de rascar un punt in extremis la jornada anterior al Sant Andreu, líder en aquell moment avui l’han volgut fer més grossa. Els garrotxins s’han plantat a la Nova Creu Alta i han allargat la bona dinàmica gràcies a un doblet de Marc Mas davant l’actual líder, el Sabadell.

En un escenari de nivell com és la Nova Creu Alta, el partit ha començat a favor dels arlequinats. Els locals han dominats els primers minuts de joc i Ballesté sota pals ha hagut d’estar atent per salvar el que podria haver estat el primer gol del Sabadell. Els locals han anat arribant i creant perill i Ballesté s’ha hagut de posar la granota de treball. Els olotins han patit fins al final de la primera meitat. I Dólera s’ha vist obligat a fer el primer canvi al 39’. Ha entrat Juvi per suplir a Yaya Sidibé, que ha abandonat e terreny de joc lesionat. Tot i el gran perill que han creat el Sabadell, els de la Garrotxa han aconseguit mantenir la porteria 0 fins al final dels primers 45 minuts.

A la represa, Dólera ha fet un canvi al descans fent entrar Terma per Gompi. I després d’uns primers minuts ha arribat la glòria absoluta pels olotins. Gol de Marc Mas (51’). Pedro del Campo ha recuperat la pilota a tres quarts de cap i l’ha deixat picadeta per Mas, que superant a Gianni ha avançat als garrotxins. Els locals no han tingut el domini de la primera part i han provat de recuperar-lo sacsejant la banqueta. Tot i això, els de Dólera han anat creant perill amb intents de Ayala i Chema. Però el Sabadell ha fet un cop per demostrar què feia al capdamunt de la classificació i ben aviat ha arribat el gol. Cortés ha fet el gol de l’empat al 64’. Reguitzell de targetes i els últims canvis. Semblava que ja no hi havia temps per més, però els olotins l’han trobat. Marc Mas avui tenia set i just abans d’arribar al final del temps reglamentari ha fet el segon gol per tornar a avançar els olotins (86’). Els sis minuts d’afegit no han servit als arlequinats per revertir el marcador i l’Olot s’ha endut 3 punts al camp del líder. Amb aquesta victòria, els homes de Dólera ja encadenen sis partits sense conèixer la derrota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)