Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Girona juvenil estavella cinc pilotes al pal i s'ha de conformar amb un 0-0

Va trencar la sèrie de derrotes, però l'equip ja fa quatre partits que no assaboreix el triomf

El Girona va trencar la sèrie de tres derrotes seguides, però li va faltar punteria –o potser n'hi va sobrar, ja que és molt complicat estavellar cinc pilotes al pal– per acabar celebrant una victòria que se li va resistir de mala manera. Ni el fet que el San Francisco es quedés amb deu encara en la primera part va facilitar el camí dels gironins, de pega en la rematada i que necessiten invertir la dinàmica (1 punt de 12) malgrat que la seva situació en la taula no és ni de bon tros inquietant.

La primera part va ser molt espesa, més física que res més i amb comptades arribades a les àrees. Una rematada de Peti a fora (19') i una falta d'Inmorlano un pèl alta (40') és tot el que va donar de si.

Després del descans, el Girona va intentar aprofitar la superioritat numèrica. Va ser el clar dominador –el San Francisco només va crear perill en una rematada a fora de Dalmau que semblava gol (61')– i va encadenar oportunitat rere oportunitat i pal rere pal. Peti va obrir el rosari d'ocasions amb un xut a fora (56'). Poc després, una centrada xut de Fran es va estavellar al pal (63'). Una rematada de Peti va seguir exactament el mateix destí (67'), i també Fran, en una doble oportunitat, va rematar primer al pal i tot seguit el porter li va treure una molt bona mà (68'). En un córner, Eric, de cap, es va anticipar a la defensa i la pilota també va acabar al pal. I per acabar d'amargar el matí, altre cop Peti va topar amb el pal després d'una bona acció individual. Veure-ho per creure-ho.

GIRONA
0
SAN FRANCISCO
0
GIRONA:
Quintana, Valentín, Bigas, Mas, Vilà, Rovirola, Dani, Casassa (Fran, 46'), Adrià (Eric, 46'), Peti i Juncà.
SAN FRANCISCO:
Dustin, Cris, Miguel, Álvaro, Gari, Lluís, Adrià (Macuto, 88'), Planiol, Dalmau (Bernardo, 74'), Inmorlano (Vernón, 54')i Campins.
ÀRBITRE:
Gallardo Martínez.
T.G.:
Als locals Rovirola i Fran, i als visitants Lluís, Campins, Vernon i Bernardo.
T.V.:
Per doble amonestació, a Mas (64') i directa a Vilà amb el partit ja acabat, tots dos del Girona, i per dues grogues a Planiol (38'), del San Francisco.
PÚBLIC:
Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)