Més futbol

Un espectacular Suriñach dóna un empat al Rubí al camp del Tàrrega

uEl porter Suriñach va salvar un punt per al Rubí en la seva visita al camp del Tàrrega. Roca, Rey i Carballo van poder avançar al seu equip, però Suriñach ho va evitar en diverses ocasions. En el minut 43, l'àrbitre va anul·lar el gol local i en la jugada següent Toni va fer el 0-1 al contraatac. En la segona part, el Tàrrega va buscar l'empat, i el va trobar en el 71, quan Castellana va rematar un córner.
TÀRREGA
1
RUBÍ
1
TÀRREGA:
Chiné, Vendrell, Edu Suárez (Denis, 45'), Pacheco, Roca, Marc Carballo, Raya, Juande (Castellana, 65'), Rey, Kiko (Rafa, 75') i Pijuan.
RUBÍ:
Suriñach, Jimmy, Pol, Bayo, Àlex Montilla, Germán, Carles Montoro (Pedro, 55'), Cantó, Medina (Fermo, 65'), Galisteo i Toni (Elvis, 80').
GOLS:
0-1 (45') Toni. 1-1 (71') Castellana.
ÀRBITRE:
Mesónez González.
T.G.:
Als locals Vendrell, Roca i Denis; i als visitants Jimmy, Pol, Germán, Montoro, Toni i Fermo.
T.V.:
Als locals Carballo, per doble groga, i Castellana (85') per vermella directa; i al visitant Àlex (47') per vermella directa.