3a divisió FEF

REGIONAL PREFERENT

El Morell derrota el Roquetenc

ROQUETENC-MORELL 1-2

ROQUETENC: Marc Bertomeu, Otero (Vilanova, 57'), Franklin, Llorenç, Adell, Barrufet, Toni, David, De la Torre, Marc i Ferran (Trullent, 61').

MORELL: Àlex, Eric, Soriano, David (Frederic, 90'), Munta (Pere Plana, 85'), Cazorla (Budesca, 90'), Tiko, Cañas (Ferri, 68'), Pol, Edu i Ton.

GOLS: 0-1 (6') Cazorla. 1-1 (8') Llorenç. 1-2 (50') Cazorla.

ÀRBITRE: Figuerola Rodriguez. T.G.: Als locals Franklin, Llorenç, Barrufet, Toni i Ferran, i als visitants Àlex, Soriano, Cazorla i Ton. T.V.: Al local De la Torre (93'), directa per protestar.

COMENTARI: El Morell va vèncer el derbi de la demarcació en un partit molt intens i futbolísticament atractiu per als aficionats. Cazorla va avançar els morellencs i només dos minuts després el Roquetenc empatava mitjançant Llorenç. El partit va anar abaixant la intensitat i el gol de Cazorla tot just començar la segona part va servir per donar tranquil·litat al conjunt morellenc. / SERGI CID

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)