Més futbol

Josep M. Vallbona

Expresident de la FCF

«Un desastre total»

«El que ha passat era previsible. Fins i tot m'ha estranyat que Casals hagi durat tant temps com a president.» Així de contundent es va mostrar ahir l'expresident Josep Maria Vallbona, que va ocupar el càrrec de manera interina el 2005. «Haurien d'haver marxat abans, i tot», va afegir sobre els quinze directius que van dimitir dimecres. Segons Vallbona, el terratrèmol viscut a la FCF «és el resultat d'una aposta poc sensata i egoista d'una persona que volia dominar la federació, en Xavi Torres».

Si se li demana que defineixi el mandat de Casals, Vallbona va ràpidament al gra: «Ha estat un desastre total i absolut, i moltes coses deuen haver hagut de passar allà dins perquè tants directius pleguin alhora.» Considera que en els darrers temps la política s'ha infiltrat en l'òrgan de poder federatiu, i es remunta al 2005 per explicar la inestabilitat que té avui dia la institució. «Llavors va tenir lloc un trencament important en la junta que no s'ha arreglat.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)