Més futbol

Els antecessors de Casals aproven el motí

Els expresidents de la FCF donen la seva opinió sobre la gestió de Casals

Aproven el motí Roura, Campoy i Vallbona; Roche es mostra més diplomàtic

Els directius fidels a Casals fan un comunicat públic per donar-li suport

Els expresidents més recents de la federació van donar ahir la seva opinió sobre els esdeveniments ocorreguts en els últims dies en la institució. En general, el cop d'estat que han fet els directius dimissionaris, i que forçarà Casals a convocar eleccions a la primavera, ha estat ben rebut. Tant Jaume Roura, com Josep Maria Vallbona i Ricard Campoy creuen que Casals no ha fet un bon paper al capdavant de la FCF, que la situació era insostenible, i fins i tot pensen que hauria d'haver plegat abans. Els tres coincideixen que el final es veia a venir. Per contra, només Jordi Roche dóna una versió més diplomàtica i suau dels fets, si bé qualifica la situació viscuda aquesta setmana «d'excepcional».

Miguel García, veu crítica des del principi.

El president de l'Hospitalet, exvicepresident de la federació, ha estat una de les persones més bel·ligerants amb la tasca de govern de Casals, i ahir, en una carta escrita als mitjans, va tornar a posar el dit a la nafra: «La història del senyor Casals com a president de la FCF està plena d'errors i de decisions poc clares, poc transparents [...] Alguns van pensar que amb la dimissió del totpoderós Xavi Torres com a vicepresident no electe de la FCF, l'aigua tornaria al seu curs. I mai havia vist persones tan poc preparades (Madolell i Dorado), amb tan poca capacitat, dirigint la FCF», explica Miguel García.

Suport dels «fidels».

Els directius no dimissionaris van fer públic ahir un comunicat de suport a Casals: «Cal continuar treballant en el programa que va tenir el suport dels clubs de Catalunya en les darreres eleccions, i tot això atesos els intents de desestabilitzar l'òrgan de govern de la federació per part de determinades persones, guiades més per interessos personals que col·lectius», subscriu el document. D'altra banda, ahir va dimitir el representant de l'Espanyol dins la junta, Josep Borrell, tal com havíem avançat en l'edició d'ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)