Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

Jaume Llauradó pot ser una tercera via

Mentre Jordi Casals va manifestar clarament la seva intenció de presentar-se a les futures eleccions a la federació, i Andreu Subies ha donat tots els senyals de voler-se presentar, una tercera via la podria liderar l'exdirectiu del Barça Jaume Llauradó, que disposa de prou poder econòmic per fer capgirar la dramàtica situació que viu la institució. En cas que s'hi presentés, Llauradó difícilment pactaria amb cap dels altres aspirants. Qui en canvi no té intenció de fer cap moviment és Jesús Farga, perdedor de les darreres eleccions. Siguin els candidats que siguin, el futur president haurà de posar fi a les profundes divisions que continuen trencant el futbol català i crear una junta unida des del primer dia de mandat.

Unes 22.000 entrades venudes.

La FCF va vendre al voltant de 22.000 entrades del partit contra Hondures, a les quals cal afegir més de 6.000 invitacions. Aquests números permetran tancar el pressupost del partit amb superàvit. D'altra banda, el duel, emès per TV3, va tenir una audiència mitjana de 550.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)