Més futbol

FEDERACIÓ CATALANA

Tenir Cruyff suposa un cost de 53.000 euros en cursos l'any

Un dels temes més difícils de gestionar, i sobretot d'explicar, per part de la junta directiva de Jordi Casals ha estat el de les contraprestacions que rep l'holandès Johan Cruyff per ser el seleccionador de Catalunya. I atesos els últims rumors que assenyalaven que Cruyff s'embutxacava un tant per cent del preu de les entrades del partit contra Hondures (concretament, la xifra que s'ha publicat és la de 1,7 euros per entrada ocupada, que no pas venuda), els directius de Casals van exposar, en la reunió que van mantenir dilluns amb els delegats i subdelegats territorials, les condicions de l'acord amb l'holandès. Van explicar que al seleccionador català no se li paga res directament, però que hi ha el compromís de contractar cursos de formació a través de la seva fundació. Aquests cursos suposen a la federació un cost total de 213.000 euros els quatre anys, una mica més de 53.000 euros per curs, dels quals després n'amortitza la major part. També van dir que l'acord amb Cruyff va ser acceptat per tots els directius el dia que va ser sotmès a votació, inclosos els disset dimissionaris.

Hondures dóna beneficis.

Tot i que falta que la FCF faci oficials els números finals del partit contra Hondures, el balanç econòmic serà positiu. Es calcula que el matx disputat a Montjuïc deixarà a la caixa entre 60.000 i 80.000 euros. La xifra servirà per millorar els comptes del 2010, que tanmateix suposaran un dèficit que girarà al voltant del mig milió d'euros. En aquests números vermells, pesen molt els 375.000 euros no ingressats del Barça.

D'altra banda, dilluns es constituirà la junta gestora que haurà de convocar l'assemblea electoral. Els directius fidels a Casals es reuniran, en principi, el mateix dilluns per decidir qui formarà part d'aquesta gestora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)