Més futbol

SUPERLLIGA FEMENINA

Avui comença la lluita pel títol de la superlliga femenina

Estranya com poques altres competicions, la superlliga femenina enceta avui una segona fase que, tot i que s'acabarà molt aviat (el 17 d'abril), ha programat dues jornades en quatre dies per començar. Avui, doncs, comença una fase que ha quedat dividida en tres grups. En el grup A, el que lluitarà pel títol, la representació catalana serà de tres equips. Per una banda, els clàssics, el Barça i l'Espanyol, i després la gran novetat d'aquesta temporada, el Sant Gabriel, que està fent una campanya excel·lent. L'equip adrianenc rebrà precisament l'Espanyol (11.00 h) avui al camp José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià de Besòs. Per la seva banda, el Barça es desplaça al camp de l'Atlético de Madrid, on tractarà d'arrencar un bon resultat. Cal recordar que en aquesta segona fase els dos primers classificats s'enfrontaran en una eliminatòria final en què es decidirà el campió de la superlliga, a banda de classificar-se directament per als quarts de final de la copa de la Reina. Els altres sis equips del grup A, en canvi, es classificaran per als vuitens de final de la copa.

Els altres dos grups, el B –amb la presència del Nàstic– i el C –amb la participació de l'Estartit–, han de servir per completar el quadre final de la copa de la Reina. S'hi classificaran els tres primers. Per contra, els quatre últims del grup B i els tres últims del grup C baixaran.

SEGONA FASE

LLUITA PEL TÍTOL. GRUP A
Sant Gabriel-Espanyol
11.00 h R. Sociedad-Rayo
12.00 h Atlético-Barça
12.00 h Athletic-Trans. Alcaine
12.00 h
LLUITA PER LA COPA Grup B
Nàstic-València
18.00 h Grup C L'Estartit-Collera
12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)