Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

Punt insípid del Girona a sa Pobla

El Girona es va haver de conformar amb un punt del camp del cuer en un partit en què va estar força collat tant per l'àrbitre com sobretot pels assistents –res de nou a Palma–, però que tampoc va saber resoldre quan va tenir l'oportunitat de fer-ho. L'empat manté el conjunt de Bertu Fernández a la zona tranquil·la de la taula i amb un coixí significatiu (9 punts) respecte als llocs de descens.

El primer avís el va donar el Girona, però Juncà va enviar als núvols la passada de Dani (2'). Els locals, més revolucionats d'entrada, van trobar les ocasions a pilota parada. Executades pel bisbalenc Joan, Andrés va enviar a córner la primera falta (15'), però en la segona, la pilota es va enverinar quan va botar (el camp, de gespa natural, estava moll) i el refús d'Andrés el va convertir Macià en l'1-0.

El Girona va reaccionar i de seguida va trobar oportunitats. Adrià va perdonar l'1-1 (30') just abans que ell mateix fes el gol en una bona acció individual. Amb el descans a sobre, un cop de cap de Rovirola que semblava l'1-2 es va perdre alt per centímetres. En la segona part, ocasions d'Adrià (48'), Peti (50') –salvada per un defensa a sota els pals– i Gabaldón (71') les poques vegades que els assistents no van castigar amb fora de joc els gironins.

Sense fer un gran partit, els gironins van tenir la victòria a l'abast al camp del cuer, però van fallar massa

POBLENC
1
GIRONA
1
POBLENC:
Molondro, Morey, Adrover, Vicent, Reinés, Jordi (Payeras, 19'), Kiko, Macià, Joan (Abel, 82'), Morlà (Dani, 89') i Ripoll.
GIRONA:
Andrés, Valentín, Bonmatí (Peti, 49'), Mas, Vilà, Rovirola, Dani (Gabaldón, 62'), Teti, Adrià (Eric, 78'), Fran (Casassa, 70') i Juncà.
GOLS:
1-0 (20') Macià. 1-1 (31') Adrià.
ÀRBITRE:
Arenas Cuesta.
T.G.:
Als locals Adrover, Vicent, Reinés, Macià, Ripoll i Payeras, i als visitants Valentín, Mas, Rovirola i Juncà.