Nàstic

Les segones parts, molt productives per al Nàstic

De perdre punts a les acaballes dels partits, el Nàstic d'aquest curs ha passat a sumar-los

Els grana han fet 9 gols en l'última mitja hora i els dos últims han permès obtenir dos triomfs

3
gols
només ha marcat el Nàstic en les primeres parts, dels 15 que té.

El Nàstic de les últimes temporades era un equip fràgil en els minuts finals fins al punt de perdre molts punts a les acaballes, o fins i tot en el temps afegit, de diversos partits. La coneguda com la síndrome dels últims minuts, però, ja fa temps que s'ha esvaït, com s'està confirmant aquesta temporada, ja que els grana n'estan començant a treure profit. El gol de Borja Viguera en el minut 86 a Albacete i el de Rubén Navarro la setmana anterior contra el Valladolid en el minut 70 –les dues dianes han permès sumar 6 punts– han confirmat que el Nàstic actual se'n surt més que bé quan s'acosta el final.

Dels 15 gols que ha marcat el conjunt grana en tota la temporada, nou han arribat en l'última mitja hora. O el que és el mateix, un 60%. I d'aquests, cinc en els últims quinze minuts. És a dir, que un de cada tres gols del Nàstic, és entre el minut 75 i el 90. Que l'equip funciona millor en les segones parts ho indica també que només hagi fet tres dianes en les primeres parts. Dues en la primera jornada a Las Palmas –on van marcar Rubén Navarro i Morán– i l'altra contra el Barça B, d'Eloy Gila. El Nàstic, doncs, no fa un gol en la primera part des de fa més de tres mesos.

En contra, més repartits.

Si els gols que ha marcat el Nàstic es concentren en les rectes finals dels partits, no es pot dir el mateix dels que ha encaixat, que estan molt repartits. El conjunt tarragoní ha rebut 23 gols en les 20 jornades disputades i d'aquests, 13 han arribat en els primers 45 minuts i 10 en els segons. El tram de partit en què els grana encaixen més gols a la seva porteria és en l'últim quart d'hora de la primera part. I és que entre el minut 30 i el 45 han rebut sis gols. Per contra, en el primer quart d'hora de la segona part, només n'han encaixat un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)