3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

L'Ascó, cansat dels arbitratges

Al conjunt de la Ribera d'Ebre li han assenyalat set penals en contra i cap a favor

L'últim, diumenge contra el Vilanova, no ha fet més que augmentar el malestar en el club

Miquel Pérez
PRESIDENT DE L'ASCÓ
«Ens sentim perjudicats, no dic que intencionadament, però sí que hi ha hagut una sèrie de decisions en contra que han acabat sent molt determinants per als interessos de l'Ascó»
«Accions que són quasi iguals, se xiulen de manera diferent segons en quina de les dues àrees passen»
«La gent està molt cansada i cremada i la situació comença a ser inacceptable»

L'Ascó va veure en el partit de diumenge passat contra el Vilanova, un rival directe en la lluita per la permanència, com li assenyalaven el setè penal en contra de la temporada. L'acció de la pena màxima, a més, va ser més que discutible, ja que aparentment, la falta de Manu a Gascón era fora de l'àrea, però Salas Montoro no va dubtar a indicar el punt fatídic. Aquesta decisió, no ha fet altra cosa que augmentar encara més la indignació del conjunt de la Ribera d'Ebre amb els arbitratges que està rebent aquesta temporada, en què debuta a tercera divisió. I és que, a més, a l'Ascó no li han xiulat cap penal a favor i ja li han expulsat deu jugadors.

El president del club de la Ribera d'Ebre, Miquel Pérez, no dubta a fer públic el malestar de l'entitat: «Ens sentim perjudicats, no dic que intencionadament, però sí que hi ha hagut una sèrie de decisions en contra que han acabat sent molt determinants per als nostres interessos.» El màxim mandatari de l'Ascó, confia que no existeixi una mà negra al darrere, però no veu lògic que «accions que són gairebé idèntiques, se xiulin de manera diferent segons en quina de les dues àrees passen». Pérez, que assegura que la gent «està molt cansada i cremada», també afegeix: «Ha arribat un moment en què creiem que la situació és inacceptable.» Per això ha sol·licitat una reunió amb el president del col·legi d'àrbitres.

PENALS EN CONTRA

JORNADA PARTIT RESULTAT 4 Terrassa-Ascó 1-1 9 Ascó-Muntanyesa 0-1 12 Manlleu-Ascó 4-1 15 Vilafranca-Ascó 1-0 16 Ascó-Llagostera 0-3 18 Ascó-el Masnou 1-3 21 Ascó-Vilanova 2-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)