3a divisió FEF

L'Ascó llença el partit en dos minuts

PREMIÀ

2

ASCÓ

1

PREMIÀ:

Miguel, Javi (Edgar, 21'), Oscar, Medina, Ortega, Romera, Peque (Sanchís, 45'), Pol, José Antonio, Morillo (Cuadras, 45') i Boniquet.

ASCÓ:

Cabacés, Cristian (Manu, 80'), Isma, José Ramon, X. Gràcia, Juan Antonio (Eric, 45'), Yuriy, Luis Garcia, H. Besora, German (Viñas, 67') i Mohe.

GOLS:

0-1(9') José Ramón. 1-1 (70') Sanchís. 2-1 (71') José Antonio.

ÀRBITRE:

Calle Martínez.
T.G.:
Al local Edgar; i als visitants X. Gràcia, Luis Garcia i German.
T.V.:
Al local José Antonio per doble amonestació (91').

L'Ascó va deixar escapar una gran oportunitat per acostar-se als llocs de permanència i va caure derrotat al camp del cuer, el Premià, que fins ahir tan sols havia guanyat un partit en tota la temporada. Els riberencs no van ser capaços de mantenir el gol d'avantatge aconseguit en els compassos inicials de l'enfrontament i en dos minuts dramàtics van veure com el Premià capgirava el marcador i s'emportava els tres punts. Amb aquesta derrota els homes de Mauro Ravnich trenquen una ratxa de tres partits sense perdre i queden a cinc punts de la permanència.

El partit va començar d'una manera immillorable per l'Ascó. Després d'un primer avís del conjunt local, José Ramon va anotar el primer gol del partit en un llançament de falta de Xavi Gràcia que no va aturar Miguel sota els pals i que el central asconenc va enviar al fons de la xarxa. Després d'aquest gol, el conjunt de Mauro Ravnich va controlar força bé el partit fins al descans.

En la segona part, l'equip maresmenc es va mostrar molt més centrat que els riberencs i va capgirar el marcador. Cabacés va evitar l'empat en els primers compassos de la segona part amb una gran intervenció, i poc després José Antonio va enviar un xut que va fregar el pal de la porteria asconenca. A la tercera, els locals van obtenir el seu premi: Sanchís va aprofitar una centrada de Cuadras per fer el primer dels premianencs (70'). I tot just un minut més tard, José Antonio va recuperar una pilota i va marcar a plaer per culminar dos minuts de bogeria al Municipal de Premià. En els darrers minuts, l'Ascó ho va intentar amb més cor que cap i no va poder empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)