Nàstic

El mal dels últims minuts ja semblava quasi oblidat

Al Nàstic no se li escapaven punts tant al final des de la setena jornada al camp del Cartagena

Aleshores també tenia gairebé segellat un triomf de prestigi però només va acabar obtenint un empat

Al Nàstic de les últimes temporades, els gols encaixats en els últims minuts van acabar convertint-se en tot un malson pels nombrosos punts que van costar. Aquest curs, sembla que aquell llast ja ha quedat completament superat tot i que de tant en tant aparegui. El d'ahir a Vallecas va costar dos punts i va impedir al Nàstic obtenir una victòria de prestigi al camp del líder, d'on fins la visita dels de Joan Carles Oliva només s'havien escapat cinc punts, i fer un salt en la classificació.

Ara ja feia temps que l'equip tarragoní no es quedava amb la mel a la boca de veure's amb els tres punts a la butxaca i acabar podent celebrar-ne només un. Fa dues setmanes a Girona va perdre un punt en el minut 84, però l'últim cop que va passar una pel·lícula gairebé idèntica a la d'ahir, va ser en la setena jornada al camp del Cartagena, on el Nàstic arribava amb moltes urgències després de quatre derrotes consecutives. En aquell partit, els locals es van avançar molt aviat, en el minut7, però l'equip tarragoní, entrenat aleshores per Luis César, va ser capaç de capgirar el resultat en la segona part, amb gols de Rodri i de Powel. Quan els tres punts ja estaven gairebé viatjant cap a Tarragona, Muñoz, amb un golàs des de fora de l'àrea, va esvair de cop les alegries del Nàstic, que aquella setmana va entrar per primera vegada en posicions de descens a segona B. Ahir, però, l'equip va sortir molt reforçat de Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)