Nàstic

L'inici de segona volta del Nàstic, molt millor que el de la primera

El Nàstic ha sumat 11 punts en aquest inici de segona volta, respecte als 4 del de la primera

Els grana, a més, estan superant amb èxit el seu «Tormalet» ja que només els ha vençut el Celta

3
VICTÒRIES
ha obtingut el Nàstic en els cinc últims partits que ha disputat

El Nàstic ha anat arrossegant durant tota la temporada el pèssim inici de lliga que va protagonitzar i no ha estat fins als darrers mesos que ha començat a veure la llum gràcies al fet d'haver encadenat una sèrie de bons resultats. Quan ja s'han disputat set jornades de la segona volta, els números del conjunt grana superen amb escreix els que va aconseguir contra els mateixos rivals en la primera meitat de lliga. I és que d'aquests 21 punts possibles de segona volta, els de Joan Carles Oliva n'han aconseguit sumar 11. Amb Luis César, en les primeres set jornades, l'equip tarragoní només en va sumar 4, cosa que el va portar a ocupar posicions de descens.

Gràcies a la bona dinàmica actual, el Nàstic ha aconseguit escapar del descens. I és que en aquesta segona volta els tarragonins ja acumulen tres victòries. En la primera, no van guanyar el seu tercer partit fins a la dinovena jornada, cosa que confirma la millora que està experimentant l'equip i que era obligada per aspirar a la permanència al final de curs. I el que té encara més mèrit és que el Nàstic està responent amb escreix en aquest tram de calendari que a priori es presentava molt complicat. A falta de visitar dissabte que ve el Mini, els grana han sumat 7 punts de 12 possibles en l'anomenat Tormalet, ja que han empatat a Vallecas i han vençut clars aspirants a l'ascens com el Xerez i el Cartagena. L'única derrota, i per la mínima, ha estat contra el Celta.

Avui, a 1 o 4 punts.

Depenent del que passi avui en el Tenerife-Barça B, el Nàstic tancarà la jornada amb un coixí que pot ser d'un o quatre punts respecte a les posicions de descens a segona divisió B.

LA COMPARACIÓ ENTRE ELS DOS INICIS

En la primera volta
J1
Las Palmas-Nàstic 3-2
J2
Nàstic-Girona 2-0
J3
Salamanca-Nàstic 1-0
J4
Nàstic-Rayo 0-1
J5
Celta-Nàstic 1-0
J6
Nàstic-Xerez 0-2
J7
Cartagena-Nàstic 2-2
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
19è Nàstic 7 1 1 5 6 10
4
En la segona volta
J22
Nàstic-Las Palmas 0-0
J23
Girona-Nàstic 2-1
J24
Nàstic-Salamanca 2-0
J25
Rayo-Nàstic 1-1
J26
Nàstic-Celta 1-2
J27
Xerez-Nàstic 1-2
J28
Nàstic-Cartagena 2-0
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
9è Nàstic 7 3 2 2 9 6
11
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)