Nàstic

La zona de descens, a 4 punts del Nàstic

La derrota ahir del Tenerife completa una jornada rodona per al Nàstic, que s'allunya del pou

La jornada 28 de segona A es va tancar ahir de la millor manera possible per al Nàstic. La derrota del Tenerife contra el Barça B al Rodríguez López (1-4) completa una jornada rodona per als grana, que es queden a 4 punts de la zona de descens a segona B. Abans de començar-la, l'equip de Joan Carles Oliva tenia un punt de coixí respecte de les places de descens, però dissabte va derrotar amb solvència el Cartagena (2-0). Aquell mateix dia, l'Albacete va caure a casa contra l'Elx (0-2), diumenge Las Palmas va perdre clarament al camp del Betis (4-1) i ahir el que va caure derrotat va ser el Tenerife, de manera que la zona de descens queda a 4 punts del Nàstic. El coixí que acumula l'equip grana consolida la millora pel que fa al joc i als resultats de les últimes jornades. El Nàstic ha sumat 10 dels últims 15 punts en joc. En dos mesos, ha passat d'estar a sis punts de la zona de permanència a tenir quatre punts més respecte a les places de descens. El Tenerife (3 punts de 12), Las Palmas (14 partits sense guanyar), l'Albacete (2 punts de 27) i el Ponferradina (16 partits sense guanyar) s'estan despenjant perillosament.

Tornada a la feina.

Precisament, el Barça B és el proper rival del Nàstic, dissabte al Miniestadi. Després de dos dies de festa, la plantilla del Nàstic torna avui a la feina amb una sessió matinal a Campclar. Demà, l'entrenament, també matinal, serà a porta tancada al Nou Estadi, igual que divendres. Dijous, l'equip grana s'entrenarà a l'annex al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)