Nàstic

Un repte difícil però motivant per al Nàstic

Xisco Campos veu en la visita al Barça B un bon partit per demostrar la millora

El Nàstic posarà a prova el seu bon moment de forma dissabte al camp d'un Barça B en estat de gràcia que ha fet 14 gols en les tres últimes jornades. «Serà complicat tenir la pilota i hem de mirar de reduir la seva possessió i augmentar la nostra», explicava ahir Joan Carles Oliva, que se centra a treballar la manera d'aconseguir que si el filial blaugrana té la pilota sigui lluny de la zona de perill i que el Nàstic la robi prop de l'àrea rival. «És un repte difícil però motivant», va afirmar també ahir Xisco Campos. La plantilla no té por de jugar al Miniestadi i considera que pot treure'n un bon resultat. Si Oliva assegura que després de plantar cara en estadis com ara el del Betis, el del Rayo i el del Xerez, el Nàstic no ha de tenir més respecte pel Barça B que per tots aquests equips, Xisco Campos diu que el partit serà una oportunitat de demostrar la bona dinàmica del Nàstic: «Tenen molta possessió, toquen bé la pilota, són grans passadors, perillosos en l'un contra un, tenen molts jugadors en un gran estat de forma i tenen regularitat golejadora», explica el lateral mallorquí.

Un dinar en joc.

Xisco Campos va explicar que Joan Carles Oliva s'ha compromès a pagar un dinar a tota la plantilla si contra el Barça B el Nàstic, que ha derrotat el Xerez i el Cartagena, aconsegueix la tercera victòria consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)