3a divisió FEF

Miguel dicta sentència

L'Amposta guanya el derbi gràcies a un gol en el minut 89

El triomf acosta els ebrencs a la salvació i deixa enfonsat l'Ascó

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«L'empat no ens servia i hem buscat la victòria»
«És molt difícil que l'àrbitre sigui imparcial si és amic d'algun jugador de l'Amposta»
Jordi Fabregat
ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«La primera meitat ha estat molt disputada i tàcticament tots ens coneixíem. La segona ha estat més oberta»

Dos gols de Miguel van donar els tres punts a l'Amposta en el derbi ebrenc i deixen l'equip de Jordi Fabregat més a prop de la permanència en detriment d'un Ascó que veu la salvació com una utopia. Amb el triomf, els ampostins es mantenen en catorzena posició, amb cinc punts més que el Masnou, però amb una jornada menys per disputar i havent guanyat dos partits consecutius, un fet que els donarà confiança. L'Ascó, en canvi, veu com la permanència s'allunya fins als 9 punts quan en queden 18 per jugar.

La primera meitat va començar amb força respecte per part de tots dos equips, que no van fer treballar els porters. Tot i que el partit no tenia ritme, l'Amposta va aprofitar una jugada aïllada en el minut 22 en la qual Miguel va rematar amb l'esperó una gran centrada des de la banda esquerra que acabaria suposant el primer gol del partit. Amb el resultat en contra, l'Ascó va buscar l'empat. Enric va tenir una bona oportunitat en el minut 31, però Diego va respondre amb una gran intervenció. Tot seguit, una llarga jugada dels riberencs va acabar amb la pilota al pal de l'Amposta després d'un rebot en un defensa visitant.

En la segona meitat, l'Amposta va tenir la primera aproximació en un contraatac que va culminar Miguel amb una rematada que va sortir fora per poc. Els del Montsià es trobaven còmodes al contraatac i Felip va haver d'aparèixer per evitar la sentència de Yélamos. Isma també hauria pogut fer el segon, però van ser els locals els que van trobar l'empat (72') en una bona acció tècnica de Juan Antonio. En el tram final, l'Ascó semblava una mica superior. Tanmateix, una acció de Gustavo, que va servir ràpidament una falta deixant descol·locada la defensa local, va servir perquè Isma assistís Miguel, que va fer l'1-2 definitiu (89') en posició dubtosa.


Mauro Ravnich

ASCÓ
1
AMPOSTA
2
ASCÓ:
Felip, José Ramón, X. Gràcia, Juan Antonio, H. Besora, Manu, Enric (Albert Viñas, 57'), Esteve (Yuriy, 45'), Frede (Hamid, 45'), Germán i Mohe.
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, Manel, Domínguez, Jesús, Ramon, Miguel, Narváez, Del Canto, Gustavo i Marc (Isma, 69').
GOLS:
0-1 (22') Miguel. 1-1 (72') Juan Antonio. 1-2 (89') Miguel.
ÀRBITRE:
Casas López de Arce.
T.G.:
Als locals Frede, Mohe, José Ramón, Manu i Felip; i als visitants Ramon i Del Canto.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)