3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Sense marge d'error

Reus i Ascó s'enfrontaran amb la pressió de no fallar per assolir els seus objectius

Els reusencs recuperen Pallarès, que torna a estar disponible després de quatre mesos

El Reus i l'Ascó s'enfronten demà (17 h) en un derbi que pot tenir conseqüències molt negatives per qui perdi. Especialment delicada és la situació de l'Ascó, que si no és capaç de treure els tres punts del Municipal roig-i-negre serà virtualment equip de primera catalana. Pels locals, la situació no és tan límit, però no vèncer els podria complicar la presència en la fase d'ascens i els deixaria totalment descartats per aspirar al primer lloc.

La trajectòria dels dos conjunts és totalment oposada. D'una banda, el Reus va llençat a la fase d'ascens, havent perdut només un partit dels últims deu. A casa la seva evolució encara és millor, ja que acumula quatre victòries consecutives i no ha estat derrotat al seu estadi en tota la segona volta. Precisament els partits davant la seva afició seran la clau que els pot donar la classificació per a la post-temporada, ja que dels sis enfrontaments que falten per acabar el curs, quatre els tenen a casa. Això els fa ser conscients que no poden fallar, i encara menys contra un rival de la zona baixa. El tècnic, Santi Castillejo, podrà comptar per primera vegada en quatre mesos amb Pallarès, ja recuperat de la seva lesió al turmell. L'extrem entra en la convocatòria però no serà titular. Qui recupera el lloc a l'onze és Álvaro, que torna de la sanció. En defensa, Sangrà tindrà descans i a l'eix Roberto acompanyarà Ferran, i Taranilla ocuparà el lateral esquerre. L'entrenador roig-i-negre, tot i la delicada situació dels asconencs, assegura: «És un equip que no mereix estar en aquest lloc tenint en compte els jugadors que té.» A més, adverteix de la motivació que tindran: «Tenen futbolistes d'aquí que sortiran amb ganes. A més, és un equip que tot i la seva situació intenta jugar la pilota.»

Per la seva banda, l'Ascó busca l'inici del miracle de la permanència. Els riberencs són a 9 punts de la salvació quan en queden 18 per disputar-se i una derrota els deixaria virtualment en una categoria inferior. La trajectòria de l'equip no convida precisament a l'optimisme, ja que en els últims 13 partits només han aconseguit un triomf, i en tot el curs a domicili només han estat capaços de guanyar dues vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)