2a divisió FEF

2a DIVISIÓ B

ONTINYENT-L'HOSPITALET

Pas enrere a Ontinyent

L'Hospitalet continua el seu periple pel desert després de la gran ratxa de resultats que el va fer somiar amb la promoció d'ascens, tornant a fallar aquest cop a El Clariano tot i avançar-se en el marcador.

Tots dos equips es van repartir cadascuna de les parts. En la primera l'Hospi a part del gol de Cirio (22') va posar el futbol i les millors ocasions, però a la segona meitat va ser l'Ontinyent l'equip més efectiu. Òscar, després d'una passada de Fran Moreno, va igualar el partit. I posteriorment (77'), el davanter va aprofitar un refús de la defensa visitant per donar els tres punts al seu equip.

ONTINYENT
2
L'HOSPITALET
1
ONTINYENT:
Reguero, Blanco, César Soriano, Gonzalo, Arturo, Navarro, Feli, Álex Pérez (Kikín, 46'), Fran Moreno, Juanjo (Quintero, 46') i Óscar (Javi Vicente, 82').
L'HOSPITALET:
Craviotto, Lobato, Viale, Lucas, Rubén (Gómez, 74'), Barón, Corominas (Eloi, 64'), Manel (Toni Velamazán, 74'), Cristian Alfonso, Pitu i Sergio Cirio.
GOLS:
0-1 (22') Sergio Cirio. 1-1 (56') Òscar. 2-1 (77') Òscar.
ÀRBITRE:
Yáñez Mejías.
T.G.:
als locals César Soriano, Fran Moreno, Feli i Àlex Pérez; als visitants Viale, Lucas, Rubén i Pitu.
PÚBLIC:
Un miler d'espectadors a El Clariano.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)