Més futbol

MIC 2011

Un derbi i un clàssic

El Barça i l'Espanyol es juguen el títol en cadets i les seleccions brasilera i mexicana, en juvenils

Els blanc-i-blaus aspiren també al triomf en infantils, i cap gironí va superar els quarts de final

El Barça i l'Espanyol van suar molt en les semifinals de cadets, però van acabar obtenint el bitllet per a una final atractiva, l'única que té garantida un campió català. Els blaugrana, dirigits per García Pimienta, van haver d'esperar a la tanda de penals per derrotar la selecció brasilera, malgrat haver estat molt superiors durant tot el partit. En l'altra semifinal disputada ahir a la tarda a Hostalric, l'Espanyol de Fran Navarro es va imposar a l'Aspire amb un gol en l'últim minut. L'acció del 2-1 va estar precedida d'un canvi de porter en el combinat africà, pensant en una tanda de penals que no es va disputar perquè, només d'entrar, el porter va rebre un gol en l'última falta. El Barça i l'Espanyol s'han trobat en la lliga de divisió d'honor, amb dos triomfs i títol dels blaugrana. En tot el MIC, els de García Pimienta no han encaixat cap gol.

Duel de seleccions.

En juvenils, el títol se'l disputaran el Brasil i Mèxic, dues seleccions que s'han convertit en un clàssic del mundialet. Tots dos van necessitar la tanda de penals per superar les semifinals. De fet, els mexicans ja van superar els quarts de final des dels onze metres i sense haver marcat tampoc cap gol durant el partit.

La final d'infantils –l'última que es jugarà– enfrontarà l'Aspire i l'Espanyol, que té possibilitats d'acabar el torneig celebrant dos títols. En el camí per arribar a la final, els blanc-i-blaus es van desfer del Girona –per la mínima– i el Porto.

Fins als quarts.

Els equips gironins que havien superat la primera fase van dir adéu en els quarts de final, i això que alguns van fer mèrits per arribar més lluny. Com el Girona cadet, que va marcar l'1-0 contra el Brasil en l'últim minut, va rebre l'empat en l'afegit i va caure en els penals. El Bescanó juvenil no va tenir res a fer contra el Brasil, i l'EF Gironès-Sàbat cadet va plantar cara a l'Aspire.

ELS QUADRES FINALS

JUVENILS
QUARTS DE FINAL:
Brasil-Bescanó
4-0
Oberena-Guaraní
0-1
Aspire-Sant Ignasi
2-0
Mèxic-Desportivo
0-0 (4-2)
SEMIFINALS:
Brasil-Guaraní
1-1 (3-2)
Aspire-Mèxic
0-0 (0-3)
FINAL
10.00 h: Brasil-Mèxic (a Palamós) (Esport 3)
CADETS
QUARTS DE FINAL:
UE Vilassar-Barça
0-2
Brasil-Girona
1-1 (9-8)
Espanyol-Vilassar UD
4-3
EF Gir. Sàbat-Aspire
1-3
SEMIFINALS:
Barça-Brasil
0-0 (4-2)
Espanyol-Aspire
2-1
FINAL
11.05 h: Barça-Espanyol (Palamós) (Esport 3)
INFANTILS
QUARTS DE FINAL:
Porto-Hellerup
1-0
Espanyol-FPC Girona
1-0
Inter-Alboraya
4-0
Madrid-Aspire
0-3
SEMIFINALS:
Porto-Espanyol
0-2
Inter-Aspire
1-3
FINAL
12.30 h: Espanyol-Aspire (a Palamós)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)