Més futbol

IV TORNEIG INTERNACIONAL FUTBOL DE BASE TERRES DE L'EBRE (ITE)

Sense gaire sorpreses en la penúltima jornada de l'ITE

El Barça torna a arrasar i arriba a les finals amb molta autoritat

El Tortosa i el Benifallet, els únics ebrencs que opten a títols

L'ITE 2011 ja coneix quins equips disputen avui a l'Ametlla de Mar les finals en les respectives categories. Com era d'esperar, el Barça, tant en prebenjamins com en benjamins, es va classificar sense cap mena de problemes –de fet, va tornar a arrasar com en la fase de grups– i opta a aconseguir el doblet. Això sí, en benjamins s'enfrontarà a l'Espanyol, eun una reedició del derbi de la jornada inaugural, que ja es van endur els blaugrana (4-0). En prebenjamins, el rival serà el Gavà. Al contrari d'altres edicions, en què els blaugrana no van enviar el millor equip i ho van acabar pagant, ja que el Vila-real va ser qui va manar, aquest any sí que s'han convertit en el clar dominador, a falta de confirmar-ho avui. En l'apartat personal, ha destacat la figura de Roger Vegas, del benjamí blaugrana, que acumula 19 gols.

Com en l'edició de l'any passat, el Tortosa aleví tornarà a disputar la final. Aleshores ho va fer contra el Vila-real –i va perdre– i ara ho fa contra el Lleida. La sorpresa ha estat el Benifallet de categoria infantil, que s'ha convertit en l'altre equip ebrenc a arribar a una final, en la qual es trobarà el Benicarló, un altre dels equips que han mostrat un gran nivell durant el torneig. La jornada d'ahir, al contrari de la de divendres, un pèl aigualida per la pluja, es va desenvolupar amb tota normalitat i va ser un èxit d'afluència. La diada de Sant Jordi també va contribuir al fet que l'ambient a les diverses seus del torneig fos d'allò més festiu.

LES FINALS

Infantils (9.00 h)
Benicarló-Benifallet
Prebenjamins (11.00 h)
Gavà-Barça
Benjamins (12.00 h)
Espanyol-Barça
Alevins (12.00 h)
Lleida-Tortosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)