Més futbol

IV TORNEIG INT. FUTBOL BASE T. DE L'EBRE (ITE)

Domini blaugrana amb un toc ebrenc en l'ITE 2011

El Barça va tornar a brillar i el Tortosa es va imposar en infantils en la tanda de penals

Si la temporada passada el gran dominador de l'ITE va ser el Vila-real, enguany ha tocat el torn al Barça, que s'ha imposat en les dues categories en què participava. Els blaugrana ja van demostrar la seva superioritat en les jornades anteriors i van tornar a fer el mateix en les finals celebrades ahir a l'Ametlla de Mar, vencent el Gavà en prebenjamins i l'Espanyol en benjamins.

Tot, però, no va ser de color blaugrana. El Tortosa també va reivindicar els equips de casa, guanyant el campionat d'alevins contra el Lleida, al qual va superar en la tanda de penals. Des del 2009, quan l'Amposta va guanyar en infantils, que cap equip de les Terres de l'Ebre es proclamava campió a l'ITE. En infantils, el Benifallet no va poder donar la sorpresa contra el Benicarló, que va ser molt superior.

Ahir també es van entregar els premis individuals. Una de les triomfadores va ser Ainoa López, del Lleida, escollida millor jugadora en alevins. I és que alguns clubs van acudir al torneig amb equips formats també per algunes jugadores. Un altre dels noms propis va ser el porter de la Rapitenca d'infantils Matías Palomares, que ja s'havia proclamat millor porter en anteriors edicions de l'ITE, que tanca la seva quarta edició sabent que la seu principal de la propera serà Sant Carles de la Ràpita.

EQUIPS CAMPIONS I PREMIS INDIVIDUALS

Prebenjamins
Barça-Gavà 4-1 Millor porter: Àlex Excorz (Gavà) Millor jugador: Arnau Martínez (Barça).
Benjamins
Barça-Espanyol 8-1 Millor porter: Artur Coma (Espanyol) Millor jugador: Guillem Amor (Barça).
Alevins
Tortosa-Lleida 0-0 Millor porter: Pau Bosch (Alcarràs Sports) Millor jugadora: Ainoa López (Lleida)
Infantils
Benicarló-Benifallet 5-0 Millor porter: Matías Palomares (Rapitenca). Millor jugador: Agustí Casanova (E.F. Delta de l'Ebre)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)