Territorial

1a CATALANA

L'arribada d'Alfons Royo, vital per revifar la Rapitenca

Tot i que va debutar amb derrota, el nou tècnic, Alfons Royo, ha redreçat el rumb i ha apostat pels més joves

Quan Alfons Royo es va fer càrrec de la banqueta de la Rapitenca fa poc més d'un mes, en substitució de Santi Palanca, que va avançar la seva marxa per operar-se, el conjunt del Montsià havia passat una ratxa per oblidar, amb només un punt sumat dels últims quinze en joc. En el debut com a nou tècnic de l'equip rapitenc, Royo va encaixar una derrota, al camp del Peralada (3-1), però des d'aleshores, no ha perdut cap partit i ha guanyat tres dels següents quatre partits, l'últim diumenge passat, al camp de la Grama B (0-2). Ara, la Rapitenca ocupa la sisena posició, a només un punt del cinquè, el Peralada, i tot i que és improbable, per no dir missió gairebé impossible, encara es pot permetre somiar en un hipotètic ascens en cas que acabés cinquè i hi hagués un ple d'equips catalans ascendits de tercera a segona B.

El que queda clar és que alguna cosa ha canviat a la Rapitenca amb l'arribada d'aquest jove tècnic, nascut a Alcanar fa només 29 anys, i que fins ara entrenava l'equip cadet. Royo ha apostat clarament pels jugadors més joves i així ho explica: «Veient les mancances de l'equip i la falta d'il·lusió d'alguns jugadors, vam apostar per fer un canvi, vam fer debutar dos juvenils, Dídac i Tena, i vam confiar en la gent jove, que no havia disposat de gaires minuts fins aleshores; també hem treballat altres aspectes com ara l'estratègia, en què cometíem més errors.» Royo, que anteriorment ha passat pel futbol de base i les secretaries tècniques del Nàstic i de l'Espanyol, parla en plural, ja que tot i que ell ocupa el càrrec de tècnic, treballa de manera conjunta amb Òscar Rojals, que va arribar amb Palanca com a preparador físic: «Ell porta més el tema físic, i ens compenetrem molt bé, ja que, de fet, les decisions les prenem entre tots dos.»

Alfons Royo també parla del futur, tot i que és conscient que tot dependrà del canvi que hi hagi en la directiva: «No tenim cap notícia fins ara, però tenim clar que si volen confiar en nosaltres, el que volem és donar continuïtat a aquest projecte.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)