Territorial

1a CATALANA

Un comiat que serveix de resum a la temporada de la Rapitenca (1-0)

La Rapitenca perd al camp del Tàrrega per la mínima després de cinc jornades invicte

Amb aquesta derrota, els d'Alfons Royo tanquen la lliga a la vuitena posició

La Rapitenca, amb moltes baixes, no va poder acabar la lliga amb un bon final ja que va caure derrotat en un mal partit al camp del Tàrrega, després de cinc jornades invicte. Els blaus es van veure superats des del principi pels locals i només les encertades intervencions de Roberto van evitar que el gol en contra arribés ben aviat. El porter de la Rapitenca, però, no va poder fer res en la rematada a boca de canó de Rayo, ja ben avançada la segona part i que va arribar després d'una errada en defensa.

En atac, els del Montsià van desaparèixer, amb una única rematada que va desviar Chiné i un xut de falta de Parra, ja en desavantatge, que va enviar el porter rival a córner. Sí que es pot destacar, pel que fa a la Rapitenca, la confirmació del juvenil Dídac i el debut del també juvenil José Mari. Amb aquesta derrota, els blaus perden dues posicions respecte a la jornada passada i acaben la lliga en el vuitè lloc amb 57 punts, molt lluny de dalt.

TÀRREGA
1
RAPITENCA
0
TÀRREGA:
Chiné, Alberto, Font, Dennis, Palau, Juande (Genís, 69'), Raya (Kiko, 76'), Vendrell, Joel (Cartes, 56'), Rafa i Pijuan.
RAPITENCA:
Roberto, Jorge, Tena, Mario (Cano, 53'), Puig, Dídac, Grau, Felipe, Gilabert (Parra, 70'), Callarisa i Subi (José Mari, 67').
GOLS:
1-0 (74') Raya.
ÀRBITRE:
Comella Gil.
T.G.:
als locals Juande, Raya i Vendrell; al visitant Felipe.
T.V.:
cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)