Territorial

1a CATALANA

Una temporada amb diferent regust

La Rapitenca ha rendit per sota del que s'esperava, mentre que el Tortosa ha complert l'objectiu

La temporada per als dos equips de la demarcació que han participat a primera catalana no ha estat tan satisfactòria com s'esperaven. La Rapitenca no ha assolit l'ascens i ha acabat en una discreta vuitena posició, mentre que el Tortosa ha patit força per mantenir la categoria i només un bon tram final li ha permès continuar un any més en la categoria.

El curs no ha estat fàcil per a la Rapitenca. Després de baixar la temporada passada, l'objectiu d'enguany era intentar tornar a tercera. Les coses van començar bé i al final de la primera volta la situació de l'equip convidava a l'optimisme. Però la derrota contra el Vic en la jornada 20 va ser l'inici d'una ratxa de dues victòries en dotze jornades que posaria fi a les esperances de recuperar la categoria. Durant aquest temps es va produir la marxa del tècnic Santi Palanca i l'arribada a la banqueta d'Alfons Royo, que en les darreres jornades ha redreçat el rumb de l'equip. Amb vista a la temporada que ve està previst que Royo continuï, però s'haurà d'entendre amb la nova junta directiva que prendrà possessió del càrrec el dia 17 d'aquest mes.

A Tortosa, en canvi, hi ha hagut més estabilitat, si bé en algunes fases de la temporada s'ha patit per mantenir la categoria. Amb una plantilla gairebé nova i molt jove, l'únic objectiu era la salvació. La bona arrencada inicial va donar pas a una dinàmica molt negativa que va acostar l'equip a les places de descens, però sis victòries en els deu últims enfrontaments han permès als tortosins acabar en una meritòria onzena posició. El balanç, doncs, més que positiu. Amb vista al curs que ve el club vol seguir en la mateixa línia i ja ha renovat el tècnic Carlos Blanch i bona part de la plantilla: Albert Arnau, Aleix Masdeu, Marc Alegre, Àlex Clua, Sergi Ventura, Subirats, Povill, Borrull, Pérez, Àlex Accensi, Joseph, Cristian Ventura, Maikel i Marc Baiges. Les úniques baixes confirmades són, a hores d'ara, les de Joan Fontanet i Sergi Curto. Per completar l'equip, s'intentarà incorporar algun jugador durant l'estiu que compleixi amb els requisits necessaris i que sigui de la zona de l'Ebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)