Nàstic

Desapareguts a Pucela

El Nàstic rep una clatellada molt contundent a Valladolid i torna a acomiadar-se de la copa a les primeres de canvi

Els grana van ser molt inferiors i a la mitja part ja perdien per cinc gols; Nauzet Alemán en va acabar fent quatre

VALLADOLID6


NÀSTIC0


Joan Carles Oliva va deixar clar en la prèvia del partit d'ahir a Valladolid que la prioritat era la lliga, i el Nàstic no ho podia haver interpretat millor, ja que tot i que va fer acte de presència a Pucela, va ser com si no hi hagués anat. I és que els grana van caure golejats contundentment (6-0) i van dir adéu a les primeres de canvi a la copa –una altra vegada–, i fent-ho a més amb una imatge molt trista. Amb un equip farcit d'integrants de la Pobla de Mafumet i de jugadors no habituals –Galindo finalment també va viatjar directament des de Madrid i va deixar fora de la llista Juan Domínguez–, el Nàstic va ser un titella a les mans del conjunt castellà, que tampoc no jugava amb el seu equip de gala. Però ni així, ja que els grana no van tenir possibilitats de plantar cara a un rival que, encara més que en la primera jornada, li va passar per sobre en tot moment.

La desigualtat entre els dos conjunts es va veure ben aviat. Al Nàstic li costava molt sortir amb la pilota jugada i el Valladolid aprofitava les imprecisions i les pèrdues al mig del camp per crear perill només començar. I no va fer falta que passessin ni cinc minuts perquè els locals s'avancessin en el marcador, amb una canonada de Víctor Pérez des de més de trenta metres, que es va convertir en gol després que la pilota toqués el travesser. Encara no s'havien refet els grana d'aquest cop dur inicial quan un altre llançament llunyà, en aquest cas de Jofre, va fer pujar el 2-0 al marcador. Sorprenentment, el Nàstic encara va tenir una possibilitat de reacció, amb una claríssima ocasió de Powel que ell mateix es va encarregar de desaprofitar en avançar-se massa la pilota quan estava sol davant del porter. Però aquí es van acabar les possibilitats del conjunt d'Oliva de tornar a entrar en el partit. De seguida el Valladolid va fer el tercer gol, amb un míssil de Nauzet Alemán, que va entrar a la porteria de David Valle per l'escaire. I per si no n'hi havia prou, un altre cop Nauzet, en dues ocasions just abans de la mitja part i aprofitant el desencert de la defensa grana, i del debutant David Valle, va fer augmentar l'avantatge fins als cinc gols.

Segurament, el Nàstic, si ho hagués pogut fer, ni hagués saltat al terreny de joc en la segona part. Però s'havia de donar la cara, tot i que gairebé res no va canviar en els segons 45 minuts. El Valladolid, jugant gairebé a pler, semblava que encara no en tenia prou i després d'un parell d'avisos, va tornar a marcar. I un altre cop, mitjançant Nauzet, que amb una gran vaselina per damunt de David Valle, massa avançat, va fer pujar a quatre el compte de gols particular. Amb mitja dotzena de gols al seu favor, el Valladolid va abaixar marxes i simplement es va dedicar a controlar el partit, monopolitzant la possessió de pilota, sense permetre al Nàstic ni tan sols olorar l'àrea. Un xut llunyà d'Aitor Casas ja al final va ser l'acció més perillosa en tot el segon temps dels grana, que encara no han marcat cap gol en els tres partits que han jugat.

VALLADOLID: Dani, Rueda (Jordi 80'), Mongil, Baraja, Jofre, Nafti, Víctor Pérez, Nauzet (Sisi 60') Aquino, Valenziaga i Tekio (Felipe 45'). NÀSTIC: David Valle, Julio Rico, Sergio Juste (Aleix Coch 59'), Mingo, Aitor Casas, Seoane, Jordi Roca, Adrián Luna, Alfons (Bueno 50'), Borja Viguera (Eloy Gila 60') i Powel. GOLS: 1-0 (4') Víctor Pérez. 2-0 (11') Jofre. 3-0 (21') Nauzet. 4-0 (40') Nauzet. 5-0 (43') Nauzet. 6-0 (58') Nauzet. ÀRBITRE: Jaime Latre (col·legi aragonès). T.G.: Als locals Nafti i Valenziaga. PÚBLIC: 6.700 espectadors al José Zorrilla.
Això demostra que no tenim un equip de només onze sinó de vint
Miroslav Djukic
ENTRENADOR DEL VALLADOLID
Hem fet que sembli fàcil perquè hem imposat el nostre ritme des del principi i això és mèrit nostre
Entenc que l'afició estigui molesta i que tothom es preocupi, però ara s'ha de passar pàgina
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Jugar així no és convenient i es nota, però no és normal que els tres primers xuts que fa el rival vagin dins
Assumeixo les responsabilitats ja que sabia on veníem i ho hem fet amb el màxim de jugadors del filial

Las Palmas, proper rival, també perd

X.S.

L'altre partit que tancava la segona eliminatòria de la copa, el Celta-Las Palmas, va acabar amb victòria dels gallecs (2-0) en la pròrroga, amb gols de Joan Tomàs i Iago Aspas. L'equip canari, el proper rival del Nàstic, viatjarà directament des de Vigo a Tarragona. Els deu supervivents de segona A es tornaran a aparellar entre ells en el sorteig dirigit del proper dijous. També els 13 de segona divisió B i tercera.

Sisè any seguit caient a la primera

X.S.

Amb l'eliminació d'ahir, el Nàstic fa sis anys seguits que diu adéu a la copa en la primera eliminatòria que juga. El curs passat, els grana van quedar eliminats contra el Xerez. En els dos anteriors, el seu botxí va ser el Girona. Abans, el Nàstic va caure a Vitòria contra l'Alavés, mentre que l'any de primera, quan va entrar directament a setzens de final, l'equip que el va eliminar va ser precisament el Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)