Nàstic

“A Girona, 4 punts en joc”

El ‘goal average'. Morán en destaca la importància, ja que creu que tots dos lluitaran per salvar-se fins al final i es refereix a les dimensions de Montilivi com un factor que els pot beneficiar

Més enllà dels problemes institucionals, el Nàstic també pateix una crisi de resultats, i dissabte a Montilivi afronta una prova de foc contra el Girona. El vestidor grana n'és conscient i ahir, un altre dels líders del vestidor, Fernando Morán, va deixar clara la importància d'aquest partit amb vista al futur de l'equip: “No només ens juguem tres punts, sinó quatre, ja que hem de tenir en compte el goal average perquè, a priori, els dos equips estarem al final de la lliga lluitant pel mateix.” Morán també va destacar el valor que pot tenir aconseguir una victòria “amb vista a marxar de vacances amb una mica més de tranquil·litat”.

Intentant analitzar les dinàmiques que estan passant el Nàstic i el Girona, el migcampista madrileny creu que els grana arriben millor i també fa menció a les dimensions de Montilivi com un aspecte a tenir en compte: “Tindrem el factor camp en contra, però el terreny de joc és ampli, acostuma a estar en bon estat i crec que ens pot beneficiar, ja que ens agrada circular i moure la pilota.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)