Nàstic

Un mal moment marcat altre cop per les lesions

Nàstic. Sergio Juste és l'únic dels defenses escollits per D'Alessandro quan va arribar que encara no s'ha lesionat

Dissabte passat, a Montilivi, Mingo va caure lesionat en el minut 24 i va haver de ser substituït per Raül Fuster, que feia més de tres mesos que no jugava. Per sort, es va tractar d'una lesió sense gaire importància que no hauria d'impedir al d'Hostalric tornar a estar a les ordres de D'Alessandro en la represa dels entrenaments la setmana que ve, però sí que va confirmar una tendència que s'ha anat repetint en les darreres jornades. I és que el Nàstic, quan semblava que havia superat ja gairebé completament la plaga de lesions que va tenir en l'inici de temporada, està tornant a patir aquest mateix mal en els últims partits. I la conseqüència, no només per les lesions sinó també per altres circumstàncies, ha estat l'empitjorament dels resultats.

Després de guanyar els dos primeres partits amb D'Alessandro a la banqueta, contra el Sabadell (5-0) i al camp de l'Alcorcón (0-1), va arribar el primer contratemps amb la lesió del pitxitxi grana, Berry Powel, a casa contra el Guadalajara, que es va endur dos punts del Nou Estadi en un partit sense gols. Minvat de pólvora al davant, en el següent compromís, a Alcoi, el que va caure lesionat, i de gravetat, va ser Xisco Campos, que es va trencar el cinquè metatarsià del peu esquerre i encara haurà d'estar de baixa un parell de mesos més. El tècnic argentí es quedava sense un dels centrals pels quals havia apostat només d'arribar i el mal es va agreujar la setmana següent a casa, contra el Recreativo, quan ja abans del descans l'altre central fins llavors titular, Arzu, es va haver de retirar del terreny de joc amb un esquinç al turmell. I per si no n'hi havia prou, Powel, que reapareixia aquell dia, només va poder completar la primera part, i va ser rellevat en el descans. D'una setmana a l'altra, doncs, D'Alessandro es quedava sense el seu golejador i sense els seus dos centrals titulars fins a l'any que ve. El cas és que el Nàstic va iniciar la pitjor ratxa des de l'arribada del nou tècnic, perdent aquella jornada contra el Recre a casa (1-2), no passant de l'empat sense gols també davant de l'afició contra el Còrdova, i tornant a encaixar una derrota en l'últim partit disputat, a Montilivi (3-2), on el Nàstic va encaixar tres gols per primer cop des que D'Alessandro n'és el tècnic.

Álvaro Rey, quasi inèdit

A banda dels lesionats recents, Powel, Arzu i Xisco Campos, D'Alessandro continua sense poder comptar amb Álvaro Rey. El jugador sevillà es va trencar en la pretemporada els lligaments del genoll esquerre i fa poc més d'un mes es va fer un esquinç al mateix genoll. Amb tot, encara no ha reaparegut i només ha pogut actuar 61 minuts aquest curs, repartits en tres partits.

SENSE L'EIX TITULAR

Les baixes d'Arzu i Xisco, i de Powel, han coincidit amb la pitjor ratxa amb D'Alessandro
En les últimes cinc jornades, el Nàstic ha hagut de gastar cinc canvis obligats

Malestar en el club amb els últims arbitratges rebuts

X.S.

Un altre dels factors que tampoc estan ajudant a millorar la mala situació del Nàstic són algunes decisions arbitrals en contra en els últims partits. Almenys la directiva així ho entén, tot i que de moment no té previst presentar cap queixa formal al comitè d'àrbitres. De totes maneres, accions com la del dissabte passat a Montilivi, on el col·legiat no va assenyalar un clar penal sobre Morán, han provocat malestar en les altes esferes del club, gens satisfet amb el tracte arbitral rebut darrerament. I és que al camp de l'Alcorcón (0-0) i a casa contra el Guadalajara (0-0), els grana també van reclamar dos possibles penals.