Nàstic

Dani Abalo jugarà cedit al Nàstic fins a final de curs

El primer reforç d'hivern. Tot i que falta la confirmació oficial, el conjunt grana ja té lligada l'arribada del migcampista gallec de 24 anys del Celta, una de les prioritats per a la banda dreta

Després d'unes setmanes d'intenses negociacions, en què el possible reforç de Dani Abalo pel Nàstic anava camí de convertir-se gairebé en un serial i amb diversos actors pel mig, entre ells el Girona, el conjunt grana ja ha arribat a un acord amb el Celta per a la cessió, fins a final de temporada, del migcampista gallec de 24 anys. Només falta la signatura i que els clubs ho facin oficial. Dani Abalo, una de les prioritats de la secretaria tècnica del Nàstic per reforçar la banda dreta, es va entrenar ahir amb els seus companys en la tornada a la feina del conjunt de Vigo i, tot i que el tècnic Paco Herrera va manifestar que preferia que continués a la plantilla, va prendre la decisió de deixar temporalment el club de tota la seva vida, per tenir de més minuts.

Amb 24 anys, Dani Abalo va començar la seva trajectòria com a professional al filial del Celta, a segona B, la temporada 2005/06. El curs següent s'hi va consolidar i l'estiu de 2007 ja va fer el salt al primer equip, on compleix la seva cinquena temporada consecutiva, sempre a segona A, on ha disputat un total de 105 partits, en què ha marcat 7 gols. I és que, menys en el primer any, sempre ha jugat amb regularitat, destacant per la seva capacitat de desequilibri i la seva profunditat. Tot i això, el curs passat, amb l'arribada de Paco Herrera a la banqueta, va tenir un rol més aviat secundari –33 partits, però només 1.008 minuts– i, enguany, el seu protagonisme ha estat gairebé anecdòtic ja que en la lliga només ha actuat en 67 minuts, repartits en quatre partits. Dani Abalo té previst acomiadar-se avui dels seus companys i, un cop signi el seu nou contracte i arribi a Tarragona, es posarà a treballar a les ordres de Jorge d'Alessandro, que darrerament no ha amagat la importància de poder comptar amb un jugador de les seves característiques

Susaeta demana una setmana més

X.S.

Un dels altres fitxatges prioritaris que persegueix el Nàstic en aquest mercat d'hivern, el del jugador del Rayo Vallecano Néstor Susaeta, haurà d'esperar almenys una setmana més. I és que el secretari tècnic grana, Santi Coch, va confirmar ahir que Susaeta ha demanat una setmana més per decidir si ve al Nàstic o no, ja que també està valorant una oferta de l'estranger. Si no es materialitzés, tot fa preveure que aterraria a Tarragona. Pel que fa a davanters, el club continua rastrejant el mercat de segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)