Nàstic

Abalo es lesiona i trastorna els plans de D'Alessandro

Nàstic. El tècnic grana tenia pensat fer-lo debutar ja com a titular, però el gallec té un esquinç al genoll i és dubte seriós per demà; serà baixa, per contracte, la setmana que ve a Vigo

Dani Abalo es va ressentir ahir d'un cop al genoll que es va donar durant el partit d'entrenament de dimecres contra la Pobla. L'últim fitxatge del Nàstic, presentat tot just dilluns passat, té un esquinç que el fa ser dubte més que seriós per al partit de demà contra el Múrcia. Jorge d'Alessandro té ganes de veure jugar el futbolista gallec i, de fet, la seva intenció era fer-lo jugar com a titular a la banda dreta. El tècnic argentí vol per a les bandes la verticalitat i el desequilibri que Dani Abalo pot aportar. Si el gallec no pot jugar, Jorge d'Alessandro haurà de canviar els plans. Considera precipitat de moment fer jugar l'altre extrem dret de la plantilla, Álvaro Rey, ja que ha estat dos mesos lesionat i encara no té el ritme de competició adient, de manera que si Dani Abalo no pot jugar haurà de situar un futbolista amb més tendència a anar cap al centre i a les diagonals, com ara Adrián Luna i Antonio Longás. L'entrenament d'avui al matí, l'últim abans del partit de demà contra el Múrcia, servirà per comprovar si Dani Abalo està en condicions de jugar.

Es dóna la circumstància que Dani Abalo ja es perdrà el següent partit de lliga, divendres de la setmana que ve al camp del Celta. El jugador de Vilagarcía de Arousa té estipulat, per contracte, que no pot participar en cap dels dos partits contra el Celta, l'equip que el té cedit al Nàstic fins a final de temporada. Les dues baixes segures de l'equip grana per al duel de demà són les de Xisco Campos i Powel. Sense l'holandès, el més segur és que D'Alessandro situï dos futbolistes en punta, Peragón i Viguera, per bé que el tècnic argentí també considera l'alternativa d'Adrián Luna.

POWEL, ENCARA NO

Sense l'holandès, el Nàstic sortirà amb dos puntes, probablement Viguera i Peragón

Mairata i Arzu, a l'eix de la defensa

La parella de centrals titular en el partit de demà contra el Múrcia serà la formada per Mairata i Arzu. És la parella teòricament titular, però fa gairebé quatre mesos que no coincideixen. Van començar la temporada jugant junts a l'eix de la defensa, però Mairata no va trigar a lesionar-se i va estar uns dos mesos de baixa. La seva reaparició va coincidir amb la lesió d'Arzu –el va substituir el dia que el sevillà es va lesionar–, de manera que tampoc no van poder fer parella. Ara, per primer cop en dos mesos, estan tots dos a punt i formaran demà la parella de centrals, amb Sergio Juste i Mingo a les bandes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)