Sabadell

El relleu en els interiors, la millor aposta possible

Sabadell. Arteaga i Juvenal van entrar contra tot pronòstic en l'onze titular i van protagonitzar la jugada del gol de l'empat dels arlequinats

Quan els resultats i el joc funcionen, no se solen veure gaires canvis en els onzes titulars del Sabadell d'una setmana per l'altra. I abans del partit contra el Recreativo, els obligats relleus per les absències d'Olmo i Redondo semblaven les úniques variacions que havia d'afrontar Lluís Carreras per a aquest partit.

Finalment, el tècnic de Sant Pol va sorprendre propis i estranys revolucionant un mig del camp que tants resultats havia donat. Més enllà de deixar fora de la llista Hèctor Simón, aparentment ja recuperat de la lesió, Arteaga i Juvenal van tornar a l'onze titular. I ho van fer de la millor manera possible ja que tots dos van protagonitzar la jugada de l'empat del Sabadell en una gran assistència del sabadellenc que l'exjugador del Còrdova –i també del Recre, com Juvenal– va culminar. “Estic content per tornar a jugar i pel gol, però el més important era sumar, i igual que a Alacant i que la setmana passada, on vam ser superiors”, deia al final del partit Arteaga. Tots dos jugadors, a més, feia tres partits (en el cas d'Arteaga) i deu (en el de Juvenal) que no eren titulars.

Hidalgo, fora

L'entrada dels dos migcampistes va propiciar que la connexió del Vallès Oriental amb Puigdollers i Antonio Hidalgo quedés a la banqueta. El de Canovelles no havia tastat mai la suplència des que va arribar a la Nova Creu Alta en el mercat d'hivern i dissabte contra el Recre va entrar en els últims minuts de partit substituint Lanzarote.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)