Sabadell

Distensió controlada

Sabadell. Els arlequinats van empatar en el temps afegit gràcies a un gol de Florian, encara que van acusar a l'inici la falta d'intensitat defensiva que els impedeix mirar amb ambició la taula

GUADALAJARA2


SABADELL2


Deu partits després el Sabadell va tornar a encaixar més d'un gol. El Guadalajara, amb un futbol ranci, va aconseguir un punt que haurien estat tres si De Navas, aturant un penal, i Florian, marcant en el temps afegit, no ho haguessin impedit. La falta de tensió en la primera part i els desajustos que van provocar els dos puntes visitants van donar una lliçó a aquells que feien volar coloms amb objectius a mitjà termini. El Sabadell va poder esgarrapar un punt contra un rival rocós de la part baixa i ja encadena el tercer empat consecutiu.

Amb el poc futbol que s'esperava per part dels visitants va començar un primer temps en què el Sabadell ja va donar petits símptomes de la poca tensió que acabaria demostrant en molts moments de la primera part. El mig del camp no va acabar de trenar bones jugades de mèrit i va quedar atrapat en la teranyina que havia creat el Guadalajara. La primera ocasió va ser dels arlequinats, en un xut col·locat d'Hidalgo que va sortir lleugerament desviat (9'). Tot seguit Arteaga també va tenir una molt bona oportunitat en un servei per baix d'Ezequiel dins l'àrea que va ser desviat a córner (9'). A partir d'aquí, l'equip va deixar de tenir la profunditat que havia tingut en els primers minuts i les ocasions van començar a minvar. Javi Soria avisava amb una rematada per sobre del travesser minuts abans que el Sabadell rebés la notícia de la lesió de Pablo Ruiz. El central va haver de ser substituït per culpa d'una contractura just quan es complia la primera mitja hora de joc.

Coincidència o no, en tan sols vuit minuts va arribar el gol d'Aníbal. La lluita del davanter va tenir recompensa i va acabar superant De Navas per dalt. Els de Carreras es van espavilar amb el gol en contra, el seu joc va tenir un pèl més de velocitat i van trobar el premi en una rematada de cap d'Hidalgo que va significar l'empat.

Alguna cosa va passar al vestidor a la mitja part perquè al Sabadell li va canviar completament la cara. Molt més present a camp contrari i sobretot actiu per intentar recuperar la pilota, va generar més perill a la porteria del rival mitjançant Agustín i Ezequiel. Eren els millors moments dels arlequinats, que van quedar ensorrats pel gol del Guadalajara. Com és habitual en el seu nul futbol, va aprofitar una errada de Bermudo perquè Gerard Badia acabés perforant la porta de De Navas (58').

El penal, punt d'inflexió

Només sis minuts després, en una jugada sense perill, Agustín va cometre penal. De Navas va estirar-se per evitar el gol i a partir d'aquí l'equip va tornar a reaccionar. Amb el canvi de dibuix, Lanza (75') i Florian (85') van estar a punt d'empatar, però van haver d'esperar al temps afegit per acabar donant el punt al seu equip. La distensió va acabar controlada però amb el sant fent acte de presència i la Verge apareguda, un cop més.

DOL PER L'EXPRESIDENT ALFRED BESONIAS

El que va ser l'últim president del Centre d'Esports en la primera divisió, Alfred Besonias, va morir ahir al matí a 74 anys. Pare de Jordi Besonias, actual adjunt a la direcció esportiva del conjunt arlequinat, Alfred Besonias va ser president de l'entitat durant quatre cursos, del 1987/1988 al 1990/1991. El Sabadell va expressar el seu condol a través d'un comunicat al web i també va guardar un minut de silenci en memòria seva abans que comencés el partit. Avui es farà el funeral al tanatori de Sabadell a les onze del matí, i hi assistiran diversos representants del club, així com diverses personalitats de la ciutat.
SABADELL: De Navas, Toni Lao, Pablo Ruiz (Bermudo, 31'), Agustín, Òscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Arteaga (Juvenal, 66'), Lanzarote, Ezequiel i Baha (Florian, 46'). GUADALAJARA: Saizar, Ander Gago, Gaffoor, David Fernández, Javi Barral, Javi Soria, Iván Moreno (Nico, 76'), Jonan, Gerard Badia, Collado (Cristian, 66') i Aníbal (Arriaga, 88'). GOLS: 0-1 (39') Aníbal. 1-1 (43') Antonio Hidalgo. 1-2 (58') Gerard Badia. 2-2 (92') Florian. ÀRBITRE: Arias López. T.G.: Als locals Toni Lao, i als visitants Ander Gago i Iván Moreno. T.V.: Al visitant Gerard Badia, per vermella directa (80'). PÚBLIC: 3.600 espectadors a la Nova Creu Alta.
Potser no hem tingut l'oportunitat i profunditat quan hem passat del mig del camp
David Arteaga
migcampista del sabadell
Hem fet un partit en què hem fet dos gols, n'hem fallat dos i hem errat un penal. Mala sort
Carlos Terrazas
TÈCNIC DEL GUADALAJARA
Hem controlat el partit a fases però al final el premi de l'empat ens l'hem merescut
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)