Sabadell

Doble repte en el desplaçament del Sabadell a Múrcia

Assolir els 45 punts. Els arlequinats visiten el feu d'un equip amb urgències amb l'objectiu d'encarrilar encara més la permanència i vèncer a domicili set mesos després

CÒRDOVA3


GUADALAJARA2


L'1 d'octubre, al Miniestadi, una canonada perfecta de Juvenal va donar el triomf al Sabadell contra el Barça B (0-1). Des de llavors, ha plogut força, i el quadre arlequinat no ha estat capaç de sumar de tres en tres lluny de la Nova Creu Alta. Hi ha disputat dotze partits més, amb un bagatge ben pobre: 4 punts de 36 possibles. El conjunt que entrena Lluís Carreras, doncs, visitarà avui el camp del Múrcia amb un objectiu clar: trencar aquesta tendència que ja dura set mesos amb un triomf que asseguri els 45 punts i comenci a certificar la permanència, una fita que en realitat ja està molt ben encarrilada.

El camp, la Nueva Condomina, sembla l'escenari apropiat, ja que l'hi espera un rival que viu immers en una dinàmica força negativa i que és el tercer pitjor local de la lliga. Caldrà, però, anar amb compte, ja que les urgències del Múrcia són un factor que es pot girar en contra. En la segona volta, l'esquadra grana s'ha complicat un pèl la vida. I és que tot i acabar la primera amb un bagatge d'allò més positiu –vuitens amb 33 punts–, els d'Iñaki Alonso viuen immersos en una dinàmica nefasta de 6 punts de 39. Han perdut onze partits i n'han guanyat un parell, tots dos davant de l'afició. Amb tot, els murcians s'han anat acostant a la cua i tenen la zona de descens a 6 punts.

La defensa, en quadre

El principal maldecap que Lluís Carreras té és quadrar la rereguarda, una línia especialment afectada per les lesions. I és que el tècnic del Sabadell no podrà disposar dels lesionats Manu Redondo, Pablo Ruiz i Jesús Olmo. Amb tot, és molt probable que els encarregats d'aturar l'atac murcià siguin Toni Lao i Òscar Ramírez als laterals i Agustín i Samuel a l'eix. D'altra banda, en l'atac, entra en la convocatòria Nabil Baha, que últimament no ha comptat gaire per a Lluís Carreras, però avui podria tenir la seva oportunitat i disposar d'alguns minuts.

El tècnic del Múrcia, per la seva banda, tindrà dues baixes a la rereguarda: el sancionat Oriol Lozano i el lesionat Párraga. Iñaki Alonso tampoc no podrà disposar de l'atacant Kike García, tot i que recupera el lateral dret Molinero.

Refer-se de la clatellada

Més enllà de trencar la dinàmica fora de casa i deixar gairebé segellada la permanència, Lluís Carreras vol que l'equip es refaci de l'última derrota contra el Girona (2-3), en què els arlequinats van mostrar una imatge força pobra. “Els jugadors tenen ànim de revenja amb ells mateixos i es volen refer de la primera part del partit de la setmana passada”, afirma el tècnic, que valora la importància dels tres punts, però no creu que la permanència s'asseguri amb els 45 punts.

CÒRDOVA: A. García; D. Prieto, Navarro, Tena; Dubarbier (Javi Hervás 56'), López Garai, López Silva, Vico (Cerra 70'); Borja; Charles i Airam (Patiño 51'). GUADALAJARA: Saizar; A. Moreno, Soria (Gaffoor 68'), D. Fernández, Barral; Oya (Iván Moreno 46'), Jonan (Nico 65'), Jony, Ernesto; Aníbal i Cristian. GOLS: 1-0 (8') Charles. 1-1 (50') Jonan. 2-1 (63') Borja García. 3-1 (66') Fede Vico. 3-2 (81') Ernesto. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: als locals López Silva, Patiño, A. García, Charles, López Garai i Airam, i als visitants Soria, Iván Moreno, Jonan i A. Moreno.
Som el mateix equip que va acabar a dalt en la primera volta, però ara toca assegurar la permanència
Iñaki Alonso
entrenador del múrcia
Serien tres punts importants, però [assolir els 45] no assegura res matemàticament
Lluís Carreras
entrenador del sabadell
Els jugadors tenen ànim de revenja amb ells mateixos i es volen refer de la primera part del partit de la setmana passada

Molts precedents, primera visita

Tot i que el Sabadell s'ha fet un fart de visitar Múrcia en la lliga, l'equip arlequinat jugarà per primer cop a l'estadi de la Nueva Condomina. I és que l'última vegada que els sabadellencs es van desplaçar al feu dels murcians en la lliga va ser la temporada 1999/2000, a segona divisió B, a l'antic estadi de la Condomina, on els grana van vèncer el conjunt vallesà per 3-0. Més enllà d'aquest matx, el Sabadell s'ha desplaçat a Múrcia 23 vegades. Els dos equips s'hi han enfrontat quatre cops a primera divisió (tres victòries locals i un empat) i quinze vegades a segona A, amb un bagatge de deu triomfs del Múrcia, un empat i quatre victòries arlequinades. D'altra banda, a segona divisió B, aquest duel s'ha vist quatre cops, dels quals dos han acabat amb triomf del Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)