Sabadell

Que es despertin aviat

El Sabadell continua adormit i torna a perdre contra un rival directe per la salvació, encara que es manté a nou punts del descens

Per segon partit consecutiu, els de Carreras tiren per la borda el primer acte

MÚRCIA1

sABADELL0

El Sabadell continua sumit en una son profunda que l'ha impedit sumar més d'un punt en els últims tres partits. Les dues derrotes contra el Girona i el Múrcia no preocupen tant per la distància de punts amb el descens, que no s'ha mogut una jornada més, sinó per la manera de com s'ha produït. Perquè ahir els arlequinats van tornar a llençar a les escombraries una altra primera part en què van rebre un gol que no li van donar l'empenta habitual per reaccionar. Per contra, en una segona meitat molt més activa, els de Carreras van tenir alguna ocasió, però el bon fer de la defensa murciana i sobretot la contundència, van anul·lar el poc futbol que ahir van mostrar.

Tal com li va passar contra el Girona, el Sabadell va sortir molt adormit al terreny de joc. No proposava gaire futbol i en diverses accions va demostrar menys intensitat contra un Múrcia que va escollir l'opció de la contundència extrema, tot posant a prova un àrbitre que va posar límits favorables a aquesta duresa. Sense temps perquè hi hagués cap ocasió de gol, el Múrcia va anotar el primer i únic gol del partit. En un servei de cantonada, Ruso va rematar davant la tendre mirada de la defensa del Sabadell (16'). Però aquesta vegada, els arlequinats no van esperonar-se després de rebre un estímul negatiu. Ni tan sols amb l'expulsió de Carreras per protestar (31'). I això era una mal senyal. La producció futbolística va brillar per la seva absència i les males sensacions es van confirmar veient el bagatge ofensiu de l'equip que no va passar d'un xut llunyà de Lanzarote de falta molt desviat (44').

Més ocasions

La reacció va acabar arribant. I va ser després de passar pel vestidor on els arlequinats van generar molt més de perill. El Sabadell, amb l'entrada d'Ezequiel i el desplaçament d'Adrián Luna a l'extrem per deixar l'ariet a Florian, va circular molt més ràpid i va atabalar en molts instants al rival. Agustín rematant de cap una falta (50') i Toni Lao xutant des de dins de l'àrea una passada d'Adrián Luna van donar símptomes que alguna cosa positiva havia passat en el descans (60').

El Múrcia, per la seva banda, a mesura que anaven passant els minuts es va anar endarrerint, per bé que també va abaixar el nivell d'agressivitat: veia el triomf a prop i no calia fer bajanades. D'aquesta manera va reduir els espais i va començar a tirar contraatacs perillosos per a una defensa que va tenir en Samuel el millor corrector. De fet, els d'Iñaki Alonso, que ahir va salvar el coll, van tenir dues ocasions seguides amb una centrada amb perill des de la dreta i un xut que va aturar De Navas, just després que el Sabadell donés les primeres mostres que estava revivint.

Així ho va fer Luna en un xut llunyà i en l'ocasió més perillosa del Sabadell quan Javi Jiménez va salvar amb la punta dels dits una falta lateral servida per Hèctor Simon (66').

Esbravats

Però la pilota no entrava i això començava a pesar en el cap dels arlequinats, que també van notar la falta de frescor a les cames. El Múrcia continuava amb la seva fórmula d'esperar al darrere i tirar pilotes llargues per si Sutil o Ruso aconseguien sentenciar el partit. El poc futbol que van demostrar aquests dos jugadors van evitar mals majors, ja que De Navas en primera instància va aturar un cop de cap del davanter centre i després van desaprofitar múltiples igualtats numèriques en camp contrari.

El major perill dels locals, però, en la segona meitat el va portar Emilio Sánchez (71') que va xutar al pal una falta indirecta. Aquest fet va fer adonar-se als arlequinats que calia posar tota la carn a la graella, i per això Nabil Baha va tornar a jugar cinc partits després. Ho va fer per darrere del punta, però tampoc va donar gaires més resultats. Només una definició a la mitja volta de Florian quan quedaven 10 minuts, mossegada a les mans de Javi Jiménez va inquietar un Múrcia que s'iguala a punts amb els arlequinats i que, tan avall a la classificació, els porta a l'obligació de despertar-se quant abans millor. Més que res, pel que pugui passar.

MÚRCIA: Javi Jiménez, Molinero, Luciano, Amaya, Óscar Sánchez (Albiol, 83'), Richi, Iturra, Mario Marín (Isaac Jové, 60'), Sutil (Pedro, 70'), Emilio Sánchez i Ruso. SABADELL: De Navas, Toni Lao, Agustín, Samuel, Bermudo, Héctor Simón, Antonio Hidalgo, Arteaga (Baha, 68'), Òscar Ramírez (Ezequiel, 46'), Lanza (Florian, 46 ') i Adrián Luna. GOLS: 1-0 (16') Ruso. ÀRBITRE: Lesma López. T.G.: Als locals Mario Marín, Emilio Sánchez, Iturra, Isaac Jové, Richi; als visitants Toni Lao, Arteaga i Ezequiel. T.V.: A Lluís Carreras sense amonestació prèvia (31'). PÚBLIC: 6.500 espectadors.
El gol ens ha fet anar a remolc. No ens han creat perill, ni nosaltres tampoc
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
En la primera part ens ha costat trobar-nos i en la segona hem jugat bastant millor
Hèctor Simón
MIGCAMPISTA DEL SABADELL

Segona expulsió de Carreras

En el minut 29 de la primera part, el col·legiat Lesma López va expulsar Lluís Carreras després que el tècnic protestés algunes de les decisions preses pel col·legiat al quart àrbitre. Amb la d'ahir, el tècnic de Sant Pol ja acumula dues expulsions des que va arribar a la banqueta del conjunt arlequinat la temporada passada. La primera, contra el Gandia el curs passat.

Per altra banda, en aquest curs Carreras només ha estat amonestat una vegada. Va ser en el partit que els arlequinats van disputar a la Nova Creu Alta contra el Nàstic, ja que segons l'àrbitre de l'enfrontament, l'andalús Melero López, no va deixar entrar les assistències (el metge Bernat de Pablo i el fisioterapeuta Josep Orriols) per atendre Ezequiel.