Sabadell

Només per a quan sigui necessari

Sabadell. Baha ha passat a tenir un paper residual pel baix rendiment i la seva poca integració amb l'equip

Faltava només apuntalar l'equip amb un fitxatge que fes “vendre samarretes”, tal com va dir el president Soteras, i Nabil Baha va portar amb ell la il·lusió d'un davanter amb una carrera contrastada en el futbol professional. La seva arribada, triada per la direcció esportiva, per l'experiència en la lliga, va ser la d'un davanter que culminaria una plantilla plena de jugadors que el curs anterior havien jugat majoritàriament a segona B.

Mesos més tard, en un paper residual, encara manté l'esperança de ser l'estrella d'un equip que busca la recuperació. La setmana passada va tornar a trepitjar els terrenys de joc quatre partits i mig després i fins i tot fora de la llista –dues vegades–. La seva falta d'adaptació a l'equip, al club i al joc l'han portat a tenir un paper residual del qual no se sap si aconseguirà sortir-se'n.

La sort no acompanya

Els inicis de Baha amb el Sabadell tampoc van ser els més sortosos per al francomarroquí. Va arribar fora de forma i encara que des de l'inici Carreras va confiar en la seva figura, el seu rol no va ser necessari gràcies a la bona línia que duia l'equip, sobretot en atac. El tècnic, però, el va anar introduint progressivament en l'onze sent el recanvi de Florian fins que li va donar la titularitat contra l'Alcorcón. En el minut 27 va haver de marxar substituït per culpa d'un trencament en un bessó.

Sis partits més tard i un gol després, va tornar a ser titular, però mai va arribar a agafar continuïtat en l'onze inicial. Quan ho va fer, l'equip va estar submergit en una crisi de mals resultats i, a més, entre sancions (per acumulació d'amonestacions i la desafortunada expulsió contra el Numància després de marcar) i bones actuacions de Florian el van mantenir en un constant dins i fora de la titularitat.

L'afició, impacient

Les jornades han anat passant i el davanter no ha donat cap cop d'efecte. Això ho ha fet notar l'afició en múltiples ocasions fent sentir la seva veu en els últims partits que ha jugat a casa. L'afer de Guadalajara, quan no va celebrar el gol d'Hidalgo amb els companys, el va marcar, però dissabte passat va tornar a jugar quatre partits després. Sembla que la voluntat de recuperar-lo suposa tornar-lo a introduir de mica en mica al camp o utilitzar-lo només quan sigui necessari. Ell, com un home d'atac, no ha de perdre mai l'esperança.

BAHA ÉS UN DELS POCS JUGADORS QUE TÉ ASSEGURADA LA SEVA CONTINUÏTAT PER A LA TEMPORADA VINENT. EL DAVANTER VA SIGNAR PER DOS ANYS L'ESTIU PASSAT, PERÒ ENCARA NO SE SAP QUE SERÀ D'ELL EN EL FUTUR. EL CLUB MANTÉ EL MÀXIM SECRETISME EN AQUEST TEMA FINS QUE NO ACABI LA TEMPORADA.

430
minuts
fa que el davanter francomarroquí no veu porteria.
9
partits
de 21 disputats Nabil Baha ha estat titular amb el Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)