Sabadell

Ezequiel és dubte contra el Celta

Sabadell. L'extrem cedit pel Betis es va lesionar ahir al matí en l'entrenament i amb un esquinç de turmell es podria sumar a les baixes dels defenses Pablo Ruiz i Manu Redondo

Ezequiel Calvente es va retirar ahir de l'entrenament abans d'hora després de torçar-se el turmell. L'extrem és dubte per al partit de dissabte que el Sabadell ha de jugar a casa contra el Celta i, per tant, es podria afegir a les baixes segures de Pablo Ruiz i Manu Redondo que encara continuen amb la seva recuperació.

L'extrem ha jugat entre els dos últims partits noranta minuts, ja que va sortir de revulsiu en les dues últimes derrotes, contra el Girona i el Múrcia. Per tant, hi havia moltes possibilitats que tornés a l'onze titular en detriment, o bé d'Aarón Bueno, o bé de Manu Lanza o Òscar Ramírez.

Hidalgo hi serà

Ahir no es va entrenar amb la resta del grup Antonio Hidalgo. Un problema d'amigdalitis va ser el culpable que el mitja punta, també arribat en el mercat d'hivern, no es pogués exercitar amb els seus companys.

A Hidalgo, a diferència d'Ezequiel, sí que se l'espera aquest dissabte encara que arribaria una mica just per al partit. El de Canovelles va tornar a ser titular la setmana passada després d'una absència de dues setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)