Sabadell

Xiulets en l'últim partit

Sabadell. L'afició va ser molt dura en l'últim matx del curs a la Nova Creu Alta, on va xiular l'equip. Carreras va admetre que potser també ho hauria fet, però en va treure la part positiva

No va satisfer el Sabadell en el seu joc i així ho van fer saber els poc més de 3.500 espectadors que ahir van anar a acomiadar l'equip a la Nova Creu Alta. Els xiulets es van fer sentir en la primera part, però van ser molt més notables en la segona. “Potser jo i els meus jugadors al seu lloc també hauríem xiulat”, va dir Lluís Carreras que va treure una part positiva de tot plegat. “Que algú em corregeixi si no és així, però sí bé és cert que durant el partit hi ha hagut xiulets, al final, a l'hora d'acomiadar-lo, el públic ha aplaudit.”

Després del segon gol va marxar força gent i només els més fidels es van quedar a aplaudir l'equip.

Baha, discutit

Un dels que més xiulets va rebre va ser Nabil Baha, sobretot en ser substituït en el minut 76. Que gran part del públic arremetés contra el davanter francomarroquí va tenir una doble lectura i és que una altra part del públic va aplaudir per contrarestar la reprimenda. El davanter no va tenir una actuació lluïda abans-d'ahir, però no va ser dels pitjors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)