Sabadell

El Sabadell donarà continuïtat al cos tècnic

2a divisió A. Mikel Touzón, Roger Garcia i Sergio Dorado continuaran treballant al costat de Lluís Carreras la temporada que ve

Era una de les coses que el club havia de tancar abans de parlar amb els jugadors i finalment ho ha pogut fer. El Sabadell ha renovat per una temporada més tot el cos tècnic, a petició de Lluís Carreras –va ser una de les condicions que va posar per renovar com a tècnic– i també per la bona tasca que han fet durant l'any els quatre membres que el formen. “Aquest és un primer pas de la continuïtat que volem donar al projecte futbolístic”, va declarar el director esportiu, Xavi Roca.

D'aquesta manera, per al segon entrenador, Roger Garcia, serà la tercera temporada, mentre que Mikel Touzón, l'entrenador de porters, repetirà curs. Sergio Dorado, preparador físic i també, juntament amb Touzón i Garcia, encarregat de l'scouting, és el membre més veterà i serà la seva setena temporada a la Nova Creu Alta.

Nabil Baha continuarà

El davanter Nabil Baha, que encara té un any més de contracte, es va reunir amb el club i es va acordar que estarà a les ordres de Lluís Carreras un curs més. D'altra banda, el defensa Pablo Ruiz també està a punt de renovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)