Sabadell

El capital extern, necessari per continuar endavant

Sabadell. El Sabadell espera l'interès de grups estrangers per acabar completant l'ampliació de capital. Alguns s'han interessat a comprar accions, però l'actual junta continuarà manant

Fa mesos que el president Joan Soteras i l'alcalde Manuel Bustos estan treballant braç a braç per garantir la continuïtat del Sabadell a la segona divisió. Tots dos volen deixar ben lligada l'ampliació de capital de 3,5 milions d'euros que els exigeix el Consell Superior d'Esports i les reunions amb gent externa al club i la ciutat s'han anat succeint. Les negociacions que s'han engegat, algunes profitoses, d'altres no tant, sempre tenen una premissa obligatòria: entrarà capital extern al club sempre que deixi que l'actual junta directiva continuï manant.

És per aquest motiu que actualment plana cert optimisme per la Nova Creu Alta. Alguns grups estrangers i diferents aportacions de gent del món del futbol arrelada al país, estarien interessats a comprar part de l'accionariat del club. Tot plegat, per sufragar tota l'ampliació de capital, un fet que podria no complir-se en els termes que estan establerts.

Pròrroga

I és que no és segur que es puguin complir i per la qual cosa cap a l'agost s'hauria d'acabar amb èxit la tercera i definitiva fase. De moment, i un cop acabada la primera (hi podien entrar els que actualment tenen accions del club), només hi ha una part petita sufragada. Avui comença la segona, en què els que han comprat accions ho poden fer il·limitadament i tindran una setmana per fer-ho, ja que fins ara només es podia comprar en una part proporcional a les que ja tenien.

I a partir de la setmana que ve, tindran un mes totes aquelles persones que ho desitgin per comprar les accions que vulguin. És aquí, doncs, on podrien entrar els grups amb els quals Soteras i Bustos fa mesos que negocien. Però si no es complís, el Sabadell s'està plantejant demanar una pròrroga al CSD, que tot fa pensar que no tindria cap problema a concedir-la atesa la bona salut dels comptes arlequinats.

L'ideal, que no entressin

Abans d'haver de recórrer a capital extern, l'ideal per al club és que la pròpia gent de Sabadell es quedés la totalitat de les accions. Per tant, l'entitat des del primer moment ha volgut fer una crida perquè l'equip es quedi a les mans de la gent de la ciutat, un fet que, tot i que entri capital extern, sembla garantit.

CAPITAL EXTERN

Soteras i Bustos fa mesos que negocien amb grups interessats en el club

GARANTIA

Entraran al club sempre que deixin que l'actual junta continuï manant

PRÒRROGA

Si els termes no es complissin, el club està estudiant prorrogar-los
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)