Sabadell

Disposat a deixar petjada

Sabadell. Ulises Dávila, una de les adquisicions que més expectatives ha generat aquest estiu a la Nova Creu Alta, va ser presentat ahir davant l'afició com a nou jugador arlequinat

Amb verb fluït i rostre exultant, Ulises Dávila es va posar, per primera vegada, la samarreta del Sabadell. El jugador, que va arribar divendres i des de llavors s'està exercitant amb els seus companys en doble sessió de matí i tarda, va mostrar una gran il·lusió per jugar d'arlequinat i començar a demostrar la seva vàlua. “Espero aportar tot el que sé, intentar ser un jugador important per aconseguir els màxims punts possibles amb l'equip”, va reconèixer Dávila, que es defineix com un jugador “ràpid, hàbil i intel·ligent amb la pilota als peus”.

El davanter mexicà arriba al Sabadell després de mesos de temptejar la seva arribada al conjunt arlequinat. “Estic content de jugar aquí, ja m'han comentat la manera de jugar i m'hauré d'anar adaptant a la filosofia però vull deixar petjada en aquest club”, assenyalava el davanter mexicà propietat del Chelsea que va reconèixer que abans que es formalitzés l'acord ja havia visitat les instal·lacions i que coneixia la ciutat.

Amb tot, el davanter mexicà és conscient que, a causa de tota la competència, s'haurà de guanyar un lloc en l'onze titular: “Comencem tots de 0, ens busquem tots un lloc en l'equip i m'he de guanyar els mereixements.” Ulises també va explicar els motius pels quals va arribar al Sabadell, a banda de l'acord de cessions entre el Chelsea i els arlequinats: “Em van explicar com era la situació de l'equip i la ciutat i això ha estat el que més m'ha motivat. Ara, estic molt content d'estar aquí i desitjant començar a competir”, va insistir el davanter propietat del Chelsea.

M'he enfrontat a climes adversos, però ara ja estic preparat per jugar i deixar petjada
Ulises Dávila
davanter del sabadell
Estic molt content de jugar aquí i molt il·lusionat després de tres dies d'entrenament molt fort i del primer contacte

Una de les grans promeses

La seva trajectòria en el futbol professional ha estat curta però intensa. Dávila va debutar amb 18 anys a la primera mexicana, en què va estar dues temporades. Allà va disputar 12 partits el curs 2009/10 entre el torneig Apertura, el Bicentenario i la copa Libertadores amb el Chivas de Guadalajara (240 minuts en total). La temporada següent, ja amb dorsal del primer equip, va sumar 8 partits entre l'Apertura, el Clausura i la promoció d'aquest torneig amb un total de 160 minuts. A l'estiu del 2011 va jugar el mundial sub-20 i immediatament va fitxar pel Chelsea que per problemes burocràtics, el va cedir al Vitesse (tres partits entre Eredivisie i copa). “Arribo preparat per jugar aquí; m'he enfrontat a climes adversos”, va assenyalar el jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)