Sabadell

Sabadell

Ell no es buida

Tot i els mals moments que l'equip va passar la temporada passada, l'entorn, la directiva i l'afició no van dubtar de la continuïtat de Lluís Carreras com a tècnic

El de Sant Pol afirma que està a gust a la banqueta arlequinada i que percep que tothom encara manté la il·lusió

A la Nova Creu Alta tothom manté la creença que ell és el tècnic ideal per continuar comandant la nau arlequinada. Ningú en dubta. Jugadors, afició i directiva saben que l'home que ha dut el Sabadell a segona A 18 temporades després, amb un futbol vistós i que el curs passat, no sense problemes, va assolir la permanència, és l'escollit per portar el club a cotes més altes. En un segon terme queden els dubtes que cada any hi ha al voltant de la seva renovació, amb l'interès de molts equips de primera (entre els quals, el Barça, on el veuen amb molt bons ulls) a fitxar-lo.

Perquè a través dels seus discursos, però sobretot a còpia d'una línia de treball molt clara, Lluís Carreras s'ha guanyat l'estima de tothom. “Jo no estic, ni de bon tros, cansat del club ni avorrit. Noto que l'ambient està, no només amb mi, sinó amb tot l'equip, i a la gent li estem donant projectes rellevants amb els quals es poden il·lusionar”, va afirmar recentment el tècnic sobre el seu tercer any al capdavant del conjunt arlequinat.

La línia és clara

De tots els equips que van acabar a la meitat baixa de la classificació, només tres conjunts van conservar els seus entrenadors durant el curs. Iñaki Alonso, que no ha continuat aquesta temporada al capdavant del Múrcia; Carlos Terrazas que ha assumit el càrrec de mànager del club i Lluís Carreras amb el Sabadell. En la sequera que va passar el conjunt arlequinat en la segona part de la lliga, ningú es va atrevir a dubtar ni de la seva metodologia i encara menys del seu càrrec. Tothom va assumir, a diferència de molts altres clubs, que l'equip, amb lesions incloses, donava per al que donava.

Això sí, Carreras ha donat mostres que l'estil és revocable si els resultats no van bé. “Si tingués uns altres jugadors, probablement jugaria d'una altra manera”, ha manifestat el tècnic diverses vegades. El cas és que el Sabadell, en alguns moments de la temporada passada va optar més pel pragmatisme dels resultats que no pas pel joc de toc i va aconseguir remuntar la situació.

Mateix esquema

Tot i que no és un gran seguidor dels esquemes preestablerts, la línia per a aquest curs sembla que continuarà sent clara. El tècnic no renunciarà al 4-3-3 (potser variarà cap al 4-2-3-1) habitual amb jugadors d'un perfil marcat. El Sabadell continuarà amb l'estil que l'ha dut fins aquí i Carreras és un bon aliat. Mentre no es buidi, és clar.

Cos tècnic.
Al seu costat continuen el segon entrenador, Roger Garcia, i el preparador físic, Sergio Dorado. Tots tres van prendre part de l'equip en l'ascens a segona A a Eibar. La incorporació ha estat Omar Harrak com a entrenador de porters, que substitueix Mikel Touzón.
6
temporades
va passar Lluís Carreras com a jugador a 2a A.
3
temporades
acumula al capdavant del Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)