Sabadell

El Reus sorprèn el Sabadell

Triomf roig-i-negre a casa. L'equip de Santi Castillejo supera el quadre arlequinat gràcies a l'encert de Rubén Fonte i Contreras

sabadell1


reus2


El Reus es va presentar davant la seva afició de la millor manera: amb un triomf de prestigi contra el Sabadell. El conjunt roig-i-negre va inquietar de valent la porteria del quadre arlequinat. Així, després d'avisar amb una rematada rasa de Rubén Fonte en el minut 11, el mateix davanter va obrir la llauna amb un xut creuat (19').

Amb l'1-0 els roig-i-negres van continuar pressionant el Sabadell i, després de la represa, amb un equip diferent, van ampliar la diferència amb una canonada de Contreras en una acció al contraatac (61'). Tot i el desavantatge, els de Lluís Carreras no es van pas rendir i van establir el 2-1 definitiu en el resultat. L'encarregat de fer-ho va ser Collantes (65'). Després, els arlequinats van pressionar sense premi.

REUS DEPORTIU: Damià, Robert, Ferran, Buesa, Riki, Nando, Xavi Marquès, Masqué, Pedrito, Rubén Fonte i Dani Argilaga. També van jugar: Àngel, Eud Vives, Taranilla, Socías, Guaita, Beñat, Duran, Jordi Prades, Álex López, Sergio León, Contreras, Gerard Marsal, Guillem Pallisé i Oscar Imaz. SABADELL: De Navas, Toni Lao, Tortolero, Pablo Ruiz, Espasandín, Hidalgo, Juvenal, Fito, Collantes, Gato i Baha. També van jugar: Abraham Paz, Ramírez, Moha, Aníbal, Arteaga, Llorente, Eneko, Hèctor i Ulises Dávila. GOLS: 1-0 (19') Rubén Fonte. 2-0 (61') Contreras. 2-1 (65') Collantes. ÀRBITRE: Vico Moreno. No va mostrar cap targeta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)