Sabadell

Greuges comparatius

Sabadell. Dos inicis completament oposats diferencien les arrencades d'un equip que el curs passat va enlluernar en els primers partits. Enguany, amb objectius renovats, li costa arrencar

La inquietud de l'afició del Sabadell arran dels últims partits s'ha vist agreujada per les grans sensacions que va deixar el conjunt arlequinat en els tres primers partits de la temporada passada. Els elogis que en la 2010/11 va rebre amb un nou de nou en els primers partits contrasten amb els problemes que enguany està experimentant el conjunt de Lluís Carreras. Dels tres partits guanyats amb nou gols anotats la temporada passada s'han passat a dos empats i sense haver perforat encara la porteria rival.

“Nosaltres no triem començar forts o no. Les circumstàncies ens han portat a perdre aquest partit i només ens queda pensar en el següent”, va etzibar Lluís Carreras quan va acabar el xoc contra el Barça B, que, amb la derrota, accentuava la mala ratxa arlequinada.

I és que els de Carreras van enlluernar el curs anterior amb un inici espectacular que emmascarava la seva feblesa defensiva a còpia de gols i remuntades. Tot completament diferent a aquesta temporada, en què si bé ha tingut una solidesa defensiva extraordinària, la capacitat ofensiva de l'equip i sobretot la identitat del joc se n'han vist fortament ressentits.

Calendari

L'Osca, el Vila-real B i el Cartagena (van acabar a la part baixa de la taula) van ser els rivals d'un Sabadell que en els tres primers partits enguany s'ha enfrontat amb equips amb altres aspiracions: un sòlid Girona, el Vila-real i el Barça B. “Sabíem que teníem un calendari difícil i hem donat la cara”, assegurava Abraham Paz.

RIVALS

La qualitat dels rivals en aquest principi de curs va ser molt menor que la d'enguany
2011/122012/13
3
Partits
3
9
Punts
2
2
Classificació
18
9
Gols anotats
0
6
Gols rebuts
2
3
Partits guanyats
0
0
Partits empatats
2
0
Partits perduts
1
18
Jugadors utilitzats
16
12
Jugadors a l'onze
15
2
Onzes repetits
0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)