Sabadell

Sense fer volar coloms

Sabadell. Després d'un fluix inici –2 punts de 9 possibles– el Sabadell es troba en estat de gràcia amb quatre victòries seguides. Al vestidor, però, alerten que arribaran temps pitjors

L'inici del campionat que va fer el Centre d'Esports va donar motius de preocupació a l'afició arlequinada. Després dels bons fitxatges fets aquest estiu i que es comencés a parlar de cotes més altes que la salvació –el president va dir que tenien capacitat per estar entre els deu primers i Carreras va situar el nivell de l'equip a la zona mitjana alta de la taula– va fer que els dos punts que s'havien aconseguit passades tres jornades semblessin poca cosa. Al vestidor, però, manifestaven tot el contrari. “Si tenim nervis en la jornada 3, què pot passar en la 15 o en la 20? Ja sabíem que teníem un calendari difícil amb els equips que juguen més a futbol de la categoria i tot i així l'equip ha donat la cara”, assenyalava Abraham Paz, un dels veterans del vestidor, després del partit contra el Barça B.

El matx contra l'Almeria, en què els arlequinats es van desfer amb contundència d'un equip que comptava per victòries tot el que havia jugat, va suposar una injecció de moral molt important per a tota la plantilla. “Aquesta victòria donarà més confiança als jugadors. El treball ha tingut recompensa contra un dels millors equips de la lliga”, assenyalava Lluís Carreras tot just finalitzar el matx. I tant ha estat així que després del partit contra els andalusos, l'equip va encetar una ratxa de quatre partits seguits amb victòria entre lliga i copa. Amb la qual cosa, la situació ha patit un gir radical envers el dubtós inici de temporada; des del pessimisme més enfonsat fins a un generós optimisme.

“Quan al principi els resultats no acompanyaven, els dubtes no ajudaven, però ara tampoc podem deixar de tocar de peus a terra. En una lliga de tres punts com aquesta, una sèrie de resultats et poden portar a dalt o a baix”, va dir Moha, una de les veus amb més presència al vestidor: “Això és molt llarg, sabem que encara no hem fet res i hem de vigilar, perquè el futbol és molt variable i les dinàmiques canvien en un tres i no res.”

Lògica il·lusió

I és que en el si del vestidor són conscients que la gent es pugui il·lusionar amb aquests resultats, tot i que saben que futbolísticament han d'aprofitar aquest bon moment sense pensar gaire més enllà. “Queda molta temporada al davant, però hem d'intentar mantenir la dinàmica. Si l'afició està alegre tot és més fàcil, però som professionals i no ens hem de confiar”, explica Pablo Ruiz. El vestidor, lluny de confiar-se, vol aprofitar al màxim la moral de veure's tan amunt en la taula. “El fet d'estar en promoció d'ascens ara mateix és anecdòtic, tot i que és cert que sempre és millor veure't a la zona alta que més a baix”, assenyala el porter Nauzet Pérez.

L'equip ara té tres partits consecutius contra rivals tocats com són el Guadalajara, la Ponferradina i l'Hèrcules que ara mateix ocupen les tres últimes posicions de la classificació. Seria qüestió d'allargar la ratxa el màxim possible per així tenir coixí per quan vinguin temps pitjors. Que, sent la 2a divisió A com és, arribaran.

Ara tampoc podem deixar de tocar de peus a terra, tot i que els dubtes al principi no ajudaven
Moha el Yaagoubi
migcampista del sabadell
Si l'afició està alegre tot és més fàcil, però som professionals i no ens hem de confiar
Pablo Ruiz
defensa del sabadell
El fet d'estar en promoció ara mateix és anecdòtic, tot i que sempre és millor estar a la zona alta
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)